بلوک هبلکس سقفی چیست و چه کاربردی دارد

بلوک هبلکس سقفی چیست؟⭐و از کجا بخریم؟

بلوک هبلکس سقفی، از مدرن ترین متریال ها برای ساخت و ساز به شمار می رود. این نوع بلوک، مزیت های زیادی داشته و به همین دلیل است که امروزه محبوبیت زیادی نزد ساختمان سازان پیدا کرده است. برای کسب اطلاعات کامل در خصوص این نوع بلوک، ادامه این مقاله را مطالعه کنید.

مزیت های بلوک هبلکس سقفی چیست؟ این بلوک، با بلوک چسبی هبلکس چه تفاوتی دارد؟

بلوک هبلکس سقفی چیست؛ اولین موضوعی است که می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم. فرآیند به کار برده شده در ساخت بلوک هبلکس، باعث ایجاد متریالی بسیار سبک شده است. این نوع بلوک با توجه به مزیت های زیادی که دارد، به یک جایگزین بسیار مناسب برای یونولیت های سقفی تبدیل شده است. بلوک های هبلکس را به کمک یک چسب مخصوص، به نام چسب هبلکس در کنار هم قرار می دهند و به هم می چسبانند؛ به همین دلیل است که به این نوع بلوک، بلوک چسبی نیز گفته می شود. در واقع، هبلکس سقفی با بلوک چسبی هیچ تفاوتی ندارد و هر دو به یک مصالح اشاره می کنند.

از جمله مزیت های بلوک سقفی هبلکسی می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • این بلوک، عایق صداست و برای ساخت آپارتمان های مدرن، گزینه خوبی به نظر می رسد.
  • بلوک های هبلکس سقفی، در برابر عبور سرما و گرما نیز به عنوان یک عایق عمل کرده و لازم نیست که در ادامه، برای عایق کاری ساختمان، عملیات خاصی صورت گرفته و هزینه ای صرف شود.
  • بالا بودن مقاومت آن به زلزله، دیگر مزیت این بلوک به شمار می رود.
  • بلوک هبلکس سقفی از جمله بلوک های مقاوم در برابر یخ زدگی نیز به شمار می رود.
  • بلوک هبلکس، یک نوع بلوک مقاوم به آتش است و اگر زمانی ساختمان، دچار آتش سوزی شود، این بلوک ها در آتش نمی سوزند.

خاطر نشان می کنیم، به بلوک های هبلکس سقفی، بلوک های اتوکلاو شده نیز می گویند. در فرآیند تولید هبلکس، بلوک ها اتوکلاو می شوند و به همین دلیل، آنها را بلوک های اتوکلاو شده می نامند. پس هر جایی که نام هبکلس و بلوک اتوکلاو را شنیدید، بدانید که هر دو، به یک نوع متریال و مصالح اشاره می کنند.

بلوک هبلکس سقفی چیست

وزن بلوک سقفی هبلکس چقدر است؟

بلوک هبلکس سقفی وزن پایینی دارد. وزن بلوک سقفی هبلکس را با توجه به ابعاد آن مشخص می کنند. هر قدر ابعاد این بلوک بیشتر باشد، وزن آن نیز بیشتر است. در جاهایی که از ابعادِ بزرگ تر این بلوک استفاده می شود، تعداد بلوک به کار برده شده در دیوارچینی کمتر شده و همین موضوع، وزن مرده ساختمان را به شدت کاهش می دهد. معمولا با توجه به ابعاد جایی که قرار است توسط این بلوک، ساخته شود، برای انتخاب هبلکس اقدام می کنند.

وزن بلوک های هبلکسی با توجه به ابعادی که دارند به شرح زیر است:

ابعاد هبلکس

وزن بلوک های هبلکس در هر متر مکعب

10*20*60

520 کیلوگرم

15*20*60

546 کیلوگرم

20*20*60

549 کیلوگرم

10*25*60

549 کیلوگرم

15*25*60

547 کیلوگرم

 

با مقایسه اعدادی که در جدول بالا ذکر کرده ایم، الان به خوبی متوجه شده اید که وزن بلوک های هبلکس، تابع ابعاد آنها هستند و وقتی اندازه در یکی از ابعاد تغییر می کند، وزن کل بلوک در هر متر مکعب نیز تغییر خواهد کرد. البته، باز هم تاکید می کنیم، این بلوک وزن زیادی ندارد و در مقایسه با مصالح ساختمانی که وزن بالایی دارند، برتر و شایسته تر به نظر می رسد.

نحوه اجرای بلوک هبلکس سقفی به چه صورت است؟

قبلا از یونولیت های سقفی در روند ساخت سقف استفاده می شد، اما امروزه بلوک های هبلکس جایگزین بهتری برای این مواد هستند. متداول ترین سقف اجرایی در ساختمان های بتنی و فلزی ایران را می توان سقف تیرچه بلوک دانست. در این روش از ترکیب تیرچه و بلوک های هبلکس استفاده می شود.

علت استفاده رایج از این روش در ساخت سقف، مقاومت مناسب در برابر زلزله است. همچنین از آنجایی که در ساخت سقف از بلوک هبلکس استفاده می شود، بار مرده ساختمان نیز کاهش می یابد. به حز این موارد، مزایای دیگری که استفاده از روش تیرچه بلوک هبلکس سقفی دارد، چه می تواند باشد؟

سقف تیرچه بلوک چه مزایایی دارد؟

اول از همه باید بگوییم که استفاده از سقف تیرچه بلوک، بکار بردن بلوک های aac را در سقف ساختمان آسان تر می کند. به جز این مورد، دیگر مزایای استفاده از این روش عبارتند از:

  • برای اجرای این روش به نیرو های اجرایی خاص و مصالح پیچیده نیازی نیست. در واقع می توان گفت با اجرای این روش، هزینه های اجرایی ساختمان نیز کاهش می یابد.
  • استفاده از بلوک های هبلکس منجر به عایق شدن سقف در برابر صوت و حرارت می شود.
  • سقف تیرچه بلوک مقاومت خوبی در برابر نیرو های وارده دارد و می تواند در برابر زلزله ایمنی ایجاد کند.
  • نسبت به سقف هایی همچون دال های توپر، سبک تر هستند.
  • سرعت اجرای بالایی دارد. تقریبا اجرای یک سقف با مساحت 100 متر مربع، حدوداً یک هفته الی 10 روز زمان نیاز دارد تا اجرا شود.
  • با بکار بردن بلوک های سبک، نیازی به سقف کاذب نیست و می توان نازک کاری سقف را مستقیما روی تیرچه و بلوک اجرا کرد.

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

بلوک هبلکس سقفی چیست و قیمت آن چقدر است

در خرید بلوک هبلکس سقفی به چه مواردی باید توجه کنید؟

چنانچه بعد از تحقیقات و اطلاع از مزایای بلوک اتوکلاو شده، تصمیم به خرید بلوک هبلکس سقفی گرفته اید، باید به مواردی که در ادامه متن ذکر می شود، توجه کنید تا خرید مطمئن و راحت نصیبتان شود:

  • کیفیت بلوک اتوکلاو شده: هر خریداری انتظار دارد بلوک یا مصالحی که می خرد با کیفیت و درجه یک باشد؛ اما همیشه اینطور نیست. افراد سود جو گاهی، برای سود بیشتر، این بلوک ها را با متریال درجه دو یا سه تولید می کنند؛ ولی به همان قیمت درجه یک می فروشند.
  • تعداد مورد نیاز بلوک سقفی: قبل از اینکه برای خرید بلوک های اتوکلاوی اقدام کنید، باید بر اساس متراژ دیوار یا سقف، تعداد مورد نیاز خود را تعیین کرده تا حین خرید دچار سردرگمی نشوید‌. همچنین ابعاد این بلوک ها را نیز به گونه ای انتخاب کنید که حین استفاده با حداقل ترین برش به کار روند.
  • قیمت بلوک سقفی هبلکس: یکی دیگر از موارد مهم حین خرید این مصالح ساختمانی، قیمت آن ها است. با توجه به تنوع برند و تولید کنندگان بلوک اتوکلاو شده، شاهد قیمت های متفاوتی برای این محصول نیز هستیم. بهتر است بدانید که قیمت بالای این بلوک ها همیشه هم نشان از کیفیت آن ها نیست.
در خرید بلوک هبلکس سقفی به چه مواردی باید توجه کنید؟

قیمت بلوک هبلکس سقفی یا قیمت بلوک سقفی هبلکس چقدر است؟

در زمان خرید بلوک هبلکس سقفی، باید دانست که عوامل مختلفی وجود دارند که روی قیمت این نوع بلوک تاثیر می گذارند. از جمله این عوامل تاثیر گذار می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • کیفیت موادی که برای ساخت بلوک های هبلکس به کار برده شده است
  • ابعاد بلوک های هبلکسی
  • برندی که بلوک هبلکسی را تولید کرده است
  • میزان و حجم سفارش بلوک های هبلکسی

موضوعی که خوب است در مورد قیمت بلوک سقفی هبلکس مورد توجه قرار داده شود، این است که این نوع بلوک، در مقایسه با سایر مصالحی که برای ساخت ساختمان و دیوارچینی به کار برده می شوند، گران تر هستند. البته، در زمان محاسبه قیمت این نوع بلوک، باید به حذف هزینه هایی مانند هزینه کارگر و هزینه ی مربوط به عایق کاری توجه داشت و برآورد کرد که آیا با در نظر گرفتن همه این مسائل، باز هم صرف هزینه برای خرید بلوک هبلکس، از نظر اقتصادی کار به صرفه ای به نظر می آید یا خیر.

کلام آخر

بلوک هبلکس سقفی و بررسی قیمت آن، از جمله مباحث ارائه شده در این مقاله بود. برای تهیه بلوک های هبلکسی با کیفیت، منابعی را بیابید که قادرند با کیفیت ترین بلوک های هبلکسی را در اختیارتان قرار دهند. از جمله این مراجع فروش می توانیم به سورنا هبلکس، با سابقه ای درخشان اشاره کنیم.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!