مهم ترین مقایسه بلوک هبلکس با سفال

مقایسه وزن بلوک هبلکس با سفال⭐(بررسی کامل)

مقایسه وزن بلوک هبلکس با سفال موضوع این مقاله است. با رایج شدن بلوک های هبلکس یکی از سوالاتی که در ذهن افراد ایجاد می شود، مقایسه تفاوت های این دو بلوک است و قرار است در این مقاله به این موضوع بپردازیم.

بلوک هبلکس چیست؟

بلوک هبلکس در واقع بتن هوادار اتوکلاو شده است که امروزه استفاده از آن در پروژه های ساختمانی به امری رایج تبدیل شده است. ویژگی بارز این بلوک ها، وزن سبک آنهاست که باعث می شود اجرای آنها راحت تر و سریع تر بشود.

آنچه که باعث شده است استفاده از این بلوک ها رایج شود، خصوصیات و ویژگی های منحصر آن می باشد. برای اینکه بیشتر با ساختار و ویژگی های بلوک heblex آشنا شوید، پیشنهاد می کنیم مقاله بتن هوادار چیست را مطالعه کنید. اکنون می خواهیم به مقایسه وزن بلوک هبلکس با سفال بپردازیم.

مقایسه وزن بلوک هبلکس با سفال

وزن بلوک هبلکس بیشتر است یا سفال؟

بلوک هبلکس و سفال تنها 100 کیلوگرم با یکدیگر تفاوت وزن دارند. منتهی با این حال بلوک سبک اتوکلاوی در میان انواع و اقسام بلوک های ساختمانی، سبک ترین آنها است. وزن بلوک سبک بتنی برابر 500 کیلوگرم و وزن بلوک سفالی برابر 600 کیلوگرم است.

 شاید این تفاوت وزن در ظاهر چندان به چشم نیاید، اما به هنگام ساخت و ساز آشکارا این مقایسه وزن بلوک heblex با سفال وزن حس می شود. هر ساختمان از هزاران بلوک تشکیل شده است و این تفاوت به ظاهر جزئی، ممکن است در نهایت به تفاوت وزنی در حد چند تن برسد.

حال ممکن است بپرسید مزیت ساختمانی با وزن کمتر و متشکل از بلوک های سبک تر چیست؟

هبلکس بهتر است یا سفال؟

بارز ترین مزیتی که این موضوع دارد مقاومت در برابر زلزله است. ساختمان هایی با وزن کمتر، مقاومت بالاتری در برابر زلزله دارند و ایمنی بیشتری ایجاد می کنند.

جالب است بدانید به علت قابلیت برشکاری و سوراخ کاری آسان هبلکس، امکان استفاده از بست های رادیکالی جهت افزایش مقاومت ساختمان نیز هست. اجرای این بست ها نیز تقریبا ساده است و می توانید با مطالعه مقاله‌ی نحوه اجرای بست رادیکالی، کاملا با نحوه اجرای آنها آشنا شوید.

نکته جالب دیگری که درباره مقایسه وزن بلوک هبلکس با سفال وجود دارد این است که ابعاد این بلوک چیزی برابر 26 بلوک سفالی می شود. بلوک aac در ابعاد متفاوتی تولید می شود اما رایج ترین آن معادل 20*25*60 است. این ابعاد برابر با 26 بلوک سفالی هستند. در نتیجه استفاده از هبلکس، وزن ساختمان را بهینه تر می کند. 

با توجه به مشخصات بلوک هبلکس و سفال، کدام یک جز، محصولات سازگار با محیط زیست هستند؟

در ادامه مقایسه وزن بلوک هبلکس با سفال، بهتر است این دو مصالح را از نظر سازگاری با محیط زیست نیز بررسی کنیم. سفال از خاک رس و آب ساخته شده است. خاک، یکی از منابع طبیعی موجود در طبیعت است که استفاده بی رویه آن می تواند باعث آسیب به طبیعت شود. دیوار های سفالی را نمی توان عایق خوبی برای انرژی دانست، از همین رو هدر رفت سوخت و انرژی داخل ساختمان ها می تواند به کاهش منابع این دو مورد در طبیعت منجر شود.

با توجه به مشخصات بلوک هبلکس، این متریال ساختمانی، قابل برگشت به چرخه تولید است. همین بازیافت بلوک ها می تواند به کاهش مصرف بی رویه از منابع موجود در طبیعت بینجامد و از هدر رفتن انرژی در ساختمان ها جلوگیری کند.

خوشبختانه روند تولید هر دوی این مصالح باعث آلودگی هوا یا آب نمی شود، اما با توجه به موارد ذکر شده، بلوک های هبلکسی را می توان جزء محصولات سازگار با محیط زیست دانست. با مقایسه وزن بلوک هبلکس با سفال و توجه به سازگار بودن بلوک های هبلکسی با محیط زیست، می توانید این بلوک ها را اولویت اول در انتخاب مصالح به حساب آورید.

با توجه به مشخصات بلوک هبلکس و سفال، کدام یک جز، محصولات سازگار با محیط زیست هستند؟

تفاوت های دیگر بلوک هبلکس و سفال چیست؟ قیمت کدام یک بهتر است؟

این دو بلوک از جنبه های دیگر از جمله مواد تشکیل دهنده، مقاومت در برابر فشار، عایق بودن، قیمت، مقاومت در برابر آتش سوزی و … با یکدیگر تفاوت دارند.

به جز مقایسه وزن بلوک هبلکس و سفال که پیش از این بدان پرداختیم، در ادامه قرار است به صورت مختصر و مفید به بررسی هر کدام از تفاوت های دیگر بلوک hebelex و سفال بپردازیم.

مقایسه وزن و قیمت بلوک هبلکس

مقایسه قیمت بلوک هبلکس و سفال

بلوک سبک هبلکس و سفال از نظر قیمت تفاوت قابل توجهی با یکدیگر دارند. همانطور که می توانید حدس بزنید، قیمت بلوک سبک aac از بلوک سفالی بیشتر است. این بیشتر بودن قیمت چند دلیل می تواند داشته باشد. اول اینکه در ترکیب بلوک سبک از ماده گران قیمتی به نام سیلیس استفاده شده است.

دوم اینکه بلوک aac ویژگی هایی دارد که با هر بلوک ساختمانی دیگری که تاکنون می شناختید متفاوت است. بارز ترین آن مقایسه وزن بلوک هبلکس و سفال بود.

سوم اینکه در صورت استفاده از بلوک سبک، بخشی از هزینه ها همچون هزینه عایق کاری، هزینه نیروی کار، هزینه سیمان کاری و مواردی از این قبیل کاهش می یابد، زیرا اصلا نیازی به این موارد نخواهید داشت.

مقایسه مقاومت بلوک هبلکس و سفال

یکی از مزایای بلوک heblex نسبت به سفال، مقاومت بالای آن است. این مقاومت حتی با خرید چسب هبلکس، مللات مخصوص اجرای این بلوک، بیشتر هم می شود. بلوک aac هم به لحاظ مقاومت فشاری و هم مقاومت حرارتی نسبت به سفال بهتر است.

مقاومت فشاری بلوک هبلکس برای هر میلی متر مربع برابر 3.5 نیوتن است، در حالی که مقاومت فشاری سفال تنها برابر 3 می باشد. اتفاقاتی که می توانند بدترین خسارات را به یک ساختمان وارد کنند، آتش سوزی و زلزله هستند. بلوک هبلکس مقاوم ترین بلوک در برابر آتش سوزی و زلزله است.

 به گونه ای که می تواند 3 برابر بیشتر از یک بلوک سفالی در مقابل آتش مقاومت کند. همچنین در برابر زلزله به دلیل وزن کمی که دارد، ایمنی ایجاد می کند. برخی مصالح جانبی مانند پلاستر نیز این ایمنی را تقویت می کنند. می توانید در مقاله پلاستر چیست بیشتر در این باره مطالعه کنید.

مشخصات بلوک هبلکس یا مشخصات سفال؛ کدام یک برای دیوارهای داخلی بهتر است؟

به مقایسه وزن بلوک هبلکس با سفال پرداختیم و در مورد تفاوت وزنی که دارند، صحبت کردیم. سوال مهمی که در همین جا باید به آن بپردازیم این است که کدام یک از دو بلوک هبلکسی و سفال برای استفاده در دیوارهای داخلی بهتر و مناسب تر به نظر می رسد.

هبلکس ها یکی از بهترین مواد ساختمانی برای ساخت دیوارهای داخلی به شمار می روند. از جمله مشخصات بلوک هبلکس که باعث شده از آن به عنوان یک مصالح مناسب برای ساخت این دیوارها یاد شود، می توان به عایق بودن آن در برابر صوت و حرارت اشاره داشت. بلوک های ای ای سی (aac) مقاومت فشاری خوبی دارند و می توان حتی برای دیوارهایی با ارتفاع زیاد نیز از آنها استفاده کرد.

در مقابل بلوک های اتوکلاو شده، بلوک های سفالی قرار دارند که آنها نیز گزینه های مناسبی برای ساخت دیوارهای داخلی به شمار می روند. از جمله مشخصات این بلوک ها می توان به بالا بودن مقاومت آنها، عایق حرارت و صوت، مقاومت در برابر آتش، زیبایی و قابلیت بازیافت اشاره کرد.

به هر صورت، هم بلوک های هبلکسی و هم بلوکهای سفالی گزینه های مناسبی برای دیوارهای داخلی هستند و تفاوت در مقایسه وزن بلوک هبلکس با سفال، باعث نشده که نتوان از آنها برای این مورد استفاده کرد.

سخن پایانی

بررسی و مقایسه وزن بلوک هبلکس و سفال از جمله مباحث این مقاله بود. در آخر، بلوک هبلکس نسبت به سفال انتخاب بهتری است. در صورتی که تمایل به خرید بلوک هبلکس و هر یک از مصالح فوق دارید، می توانید با کارشناسان سورنا هبلکس تماس بگیرید.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!