قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک

قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک چقدر است؟⭐نوع بلوک بر آن موثر است؟

دستمزد دیوار چینی، یکی از هزینه هایی است که در محاسبه هزینه دیوار کشی، علاوه بر متریال دیوار چینی باید به صورت جداگانه محاسبه شود. در ادامه با عوامل و مواردی که بر دستمزد دیوار چینی تاثیر دارند، بیشتر آشنا خواهید شد.

در جدول قیمت هبلکس و سایر بلوک‌ها، دستمزد دیوار چینی با کدام‌ بلوک ارزان تر است؟

قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک، در حالت کلی ارتباطی با قیمت بلوک‌ها و مصالح دیوار چینی ندارد؛ اما کارگر و بنا با در نظر گرفتن نوع مصالح دیوار چینی و سختی یا راحتی استفاده از آن ‌ها، دستمزد های متفاوتی دریافت می کنند.

بر اساس جدول قیمت هبلکس و دیگر بلوک های ساختمانی، اینطور به نظر می رسد که بلوک هبلکس با قیمتی بین ۱۲ تا ۲۴ هزار تومان در صدر، بلوک لیکا با ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان و بلوک سیمانی با ۱۰ تا ۱۸ هزار تومان در ردیف های بعدی جدول قرار دارند. قیمت بلوک هبلکس به دلیل استفاده از مواد اولیه گران قیمت در تولید است که بیشتر از بقیه آن هاست.

اگر موارد و فاکتور های موثر در دیوار چینی را در نظر بگیرید، متوجه می شوید که در نهایت این بلوک های اتوکلاو شده هستند که مقرون به صرفه بوده و ایمنی ساختمان را تضمین می کنند.

بررسی قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک هبلکس

قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک علاوه بر نوع مصالح ساختمانی به نوع دیوار و مکان آن در ساختمان نیز بستگی دارد. دیوار هایی که ساخت آن ها زمان بیشتری می برد، قطعا دستمزد کارگر و بنا هم برای ساخت آن ها بیشتر است. در برخی سازه های معماری و تزئینی، ممکن است کارفرما دیوار هایی با اشکال هندسی متفاوتی درخواست کرده باشد. این دیوار ها باید با اصول و قواعد خاصی چیده شوند و در نهایت دستمزدی که برای ساخت آن ها پرداخت می شود نیز بیشتر است.

دیوار های راه پله، دیوار های باربر و دیوار هایی که ابعاد آن ها اهمیت زیادی دارد، مانند اطراف آسانسور، باید با احتیاط و صرف زمان بیشتری ساخته شوند. در مقابل، دیوار هایی که نقش پارتیشن دارند، مانند دیوار اتاق، سرویس بهداشتی و حتی اُپن آشپزخانه، با قیمت کمتری اجرا می شوند.

قطعا اگر دیواری نیاز به نازک کاری ویژه ای مانند گچ و خاک یا سیمان کاری نیز داشته باشد، قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک در آن ها بیشتر خواهد بود. با این توضیحات، تنها نوع مصالح یا بلوک ساختمانی در قیمت دستمزد ها بستگی ندارد و عوامل دیگری هم در این هزینه ها موثرند.

در جدول قیمت هبلکس و سایر بلوک‌ها، دستمزد دیوار چینی با کدام‌ بلوک ارزان تر است؟

در مقایسه وزن بلوک هبلکس با سفال، آیا قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک به صرفه است؟

اگر بخواهیم دستمزد دیوار چینی را به وزن مصالح ساختمانی ارتباط دهیم باید بگوییم که هرچه وزن مصالح و بلوک های ساختمانی کمتر باشد، دستمزد کارگران برای ساخت دیوار نیز ارزان تر است؛ زیرا سختی کار کمتری متوجه آن ها می شود. در مقایسه وزن بلوک هبلکس با سفال و دیگر بلوک های ساختمانی، یک نتیجه جالب با دست می آید و آن این است که بلوک های هبلکس از بقیه بلوک ها سبک تر و در عین حال مقاوم تر هستند. سبک بودن این بلوک ها باعث شده است که سازندگان دیوار، علاقه بیشتری به کار با آن ها داشته باشند؛ زیرا سختی کار با آن ها بسیار کمتر است.

از طرفی، سیمان کاری روی هبلکس به دلیل مصرف ملات کمتر و سرعت اجرای بیشتر باعث شده است تا قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک به صرفه تر از بقیه بلوک های ساختمانی باشد.

بلوک سیمانی و لیکا وزن بیشتری داشته و کارگر و بنا به خصوص هنگام حمل و نقل با سرعت کمتری کار کرده و در نهایت دستمزد پرداختی به آن ها بیشتر است. طبق همین توضیحات خرید بلوک هبلکس، اولویت اول اکثر سازندگان ساختمانی است که باید از مراجع معتبری مانند سورنا هبلکس انجام شود.

ابعاد بلوک سیمانی سقفی و هبلکس چه تاثیری در قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک دارد؟

ابعاد بلوک سیمانی سقفی با ابعاد بلوک لیکا و heblex متفاوتند. در حالت استاندارد ابعاد بلوک سیمانی ۲۰*۲۰*۴۰، ابعاد بلوک لیکا ۴۰*۱۰*۲۰ و ابعاد بلوک اتوکلاو شده ۶۰*۲۵*۱۵ سانتی متر است. با یک نگاه جزئی می توان نتیجه گرفت که ابعاد بلوک اتوکلاوی بزرگ تر از بقیه است. همین موضوع باعث می شود که در ساخت دیوار هبلکسی یا دیوار پیش ساخته سیپورکس، زمان زیادی بابت برش بلوک ها و چیدمان آن‌ ها کنار هم هدر نرود.

پس، قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک به ابعاد بلوک ها وابسته است که در بلوک های کوچک تر به دلیل اینکه باید مدام بلوک اضافه شده و ملات ریخته شود، کارگر و بنا زحمت بیشتری برای دیوار چینی متحمل شده و دستمزدشان هم بیشتر است. از طرفی تراز کردن بلوک های هوادار شده بسیار راحت تر از سایر بلوک ها است. با این توضیحات، می توان به راحتی متوجه شد که دستمزد دیوارچینی هبلکس به صرفه تر از دستمزد دیوارچینی سایر بلوک هاست.

عایق کاری دیوار چه تاثیری در قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک دارد؟

در ساختمان های مسکونی و اداری، دیوار های ساخته شده از بلوک یا هر مصالح دیگری باید از نظر عایق بودن در برابر سرما و گرما ایمن باشند. در مصالحی همچون آجر یا سفال باید عایق کاری دیوار ها با هزینه ای جداگانه انجام شود، اما در دیوار های ساخته شده از بلوک اتوکلاوی به دلیل اینکه این بلوک ها عایق خوبی در برابر عبور انرژی هستند، نیازی به استفاده از مصالح دیگری برای عایق کردن نیست.

بر اساس بررسی های انجام شده، بلوک های سبک می توانند تا ۳۰ درصد از هدر رفت انرژی جلوگیری کنند. از طرفی عایق صدا بودن نیز در اماکنی مانند خانه های آپارتمانی بسیار اهمیت دارد. با وجود ساخت متریال آکوستیک همچون بلوک هبلکسی، نیازی به صرف هزینه جداگانه برای عایق کردن دیوار از نظر صدا نیست.

با این توضیحات قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک بسیار کمتر از مصالح دیگری مانند آجر یا بلوک سیمانی است. گرچه قیمت بلوک اتوکلاوی بالا است، اما به دلیل کاهش هزینه های دیگر، می توان گفت که دیوار چینی با این بلوک ها به صرفه تر است.

عایق کاری دیوار چه تاثیری در قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک دارد؟

قیمت ملات ماسه سیمان دیوار چینی باعث افزایش هزینه دیوارچینی میشود یا قیمت ملات هبلکس؟

قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک های اتوکلاو شده و دیگر بلوک ها به ملات مصرفی آن ها مرتبط است. به طور کلی هرچه ملات کمتری در یک دیوار به کار رود، دیوار سبک تر بوده و نیاز کمتری به مقاوم سازی دارد. ملات هبلکس که نوعی چسب مخصوص است، نسبت به ملات سیمانی باید در ضخامت بسیار کمتری به کار رود. علاوه بر صرفه جویی در مصرف ملات، دستمزد دیوار چینی نیز کاهش پیدا می کند. چسب هبلکس به دلیل دارا بودن مواد چسبی پلیمری، زمان کمتری برای چسباندن بلوک ها نیاز دارد. از این نظر باید گفت که چیدن بلوک ها روی هم با سرعت بیشتری انجام می شود.

استفاده از مصالح هبلکسی مانند گچ مخصوص هبلکس، علاوه بر اینکه باعث صرفه جویی در هزینه ها می شود، مقاومت دیوار را نیز بالا برده و کیفیت نهایی کار بیشتر می شود. در یک مقایسه اجمالی می توان این گونه بیان کرد که قیمت ملات ماسه سیمان دیوار چینی با توجه به ضخامت بالای ملات در حین استفاده، بیشتر از قیمت ملات هبلکس است و سازنده یا مجریان‌ ساختمان باید حین تهیه مصالح ساختمانی به این مورد توجه کنند.

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

ابعاد بلوک سیمانی سقفی و هبلکس چه تاثیری در قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک دارد؟

قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک چه ارتباطی با سرعت دیوار چینی دارد؟

همان طور که در مطالب قبلی گفته شد، هرچقدر دیوار با سرعت بیشتری چیده شود و زمان ساخت آن کمتر باشد، با توجه به تعداد روز هایی که کارگران و بنا مشغول دیوار چینی هستند، می توان گفت که قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک اتوکلاو شده بسیار کمتر از سایر بلوک ها است. بلوک aac، با وجود وزن کم، ابعاد بزرگ و عدم نیز به ملات گچ و خاک حین نازک کاری، دیوار چینی با آن ها با سرعت بیشتری انجام می شود.

اگر بخواهیم نگاه متفاوت تری به بلوک های اتوکلاوی داشته باشیم، بهتر است آن ها را از نظر زمان و هزینه عایق بندی و نصب اتصالات بررسی کنیم. بلوک hebelex به دلیل متریال و نحوه ساخت ویژه ای که دارد عایق بسیار خوبی در برابر صدا، حرارت و انرژی است. از این نظر این بلوک ها به صرفه هستند که در بسیاری از موارد مانند دیوار چینی باغ و محوطه نیازی به عایق کاری آن ها نیست. این مزیت علاوه بر زمان تکمیل دیوار چینی، باعث کاهش قیمت دستمزد دیوار چینی و صرفه جویی در هزینه ها می شود.

سخن آخر

بر اساس مطالب بالا به خوبی متوجه شدید که قیمت اجرای بلوک هبلکس بسیار به صرفه تر از سایر مصالح ساختمانی بوده و دستمزد دیوار چینی با آن ها نیز مقرون به صرفه است.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!