انواع چسب هبلکس، بررسی کامل

انواع چسب هبلکس ⭐ معرفی انواع چسب هبلکس

در این مقاله قرار است به معرفی انواع چسب هبلکس بپردازیم. همانطور که می دانید این روزها به واسطه استفاده رایج بلوک هبلکس در صنعت ساختمان سازی، استفاده از چسب هبلکس نیز رایج شده است.

مشخصات فنی چسب هبلکس به چه صورت است؟

در ابتدا می خواهیم تعرفی خلاصه ارائه دهیم از اینکه چسب هبلکس چیست. چسب هبلکس ملاتی آماده و پودری شکل است که از ترکیب ماسه ریز دانه، سیمان پرتلند و دو نوع چسب پلیمری بدست می آید. این چسب از آنجایی که قدرت چسبندگی بالایی دارد، به صورت رایج در پروژه های ساختمان سازی استفاده می شود. از طرفی استفاده از آن هم بسیار ساده و آسان است. مشخصات فنی این چسب تا حدودی در انواع چسب هبلکس یکسان است. در نتیجه دانستن این مشخصات ابتدای کار ضرورت دارد.

مواد اولیه بکار رفته در ساخت ملات هبلکس عبارتند از:

  • سیمان پرتلند تیپ 2، سیمان سفید
  • سیلیس دانه بندی شده با حداکثر اندازه 1 میلی متر
  • ماسه ریز دانه
  • آب

باقی مشخصات فنی چسب هبلکس عبارتند از:

  • سایز بسته بندی: بسته های 20 و 25 کیلوگرمی
  • مصرف آب: 6 تا 7 لیتر برای هر کیسه
  • زمان ماندگاری: حدود 2 ساعت
  • میزان مصرف: حدود 25 کیلوگرم به ازای هر متر مکعب
  • ضخامت قابل اجرا: 2 تا 5 میلیمتر
  • دوام: مقاوم در برابر آب، یخ زدگی و شرایط جوی استاندارد
  • حداقل میزان چسبندگی: بیشتر از 1.5 مگا پاسکال طبق استاندارد

اکنون که با ویژگی های این محصول آشنا شدید، می خواهیم درباره انواع مختلف آن صحبت کنیم. در ادامه، درباره مزایا و اینکه چرا این چسب همراه با بلوک اتوکلاو شده تبریز استفاده می شود، صحبت خواهیم کرد.

مشخصات فنی چسب هبلکس به چه صورت است؟

انواع چسب هبلکس چیست؟

چسب هبلکس در دو رنگ سفید و خاکستری تولید می شود. این چسب در بسته های 20، 25 و 30 کیلوگرمی در بازار عرضه می شود. معمولا به علت رنگ روشن بلوک سبک اتوکلاوی، از چسب هبلکس سفید رنگ استفاده می شود. ساخت این چسب از طریق یک فرمول مشخص انجام می شود و از آنجایی که شیوه ساخت یکسان است، چندین نوع مختلف از آن ساخته نمی شود. البته کارخانجات مختلف ممکن حین ساخت از تکنیک های مختلفی جهت افزایش استحکام و مقاومت این چسب بهره بگیرند. منتهی نتیجه نهایی تقریبا یکسان خواهد بود.

فقط حین خرید بلوک هبلکس و این چسب باید به یک نکته دقت کرد. اخیرا برخی تولید کنندگان برای اینکه هزینه ساخت این محصولات را کاهش دهند، به جای استفاده از سیلیس، از ترکیب آهک و سیمان استفاده می کنند. بلوک های ساخته شده با این مواد به سرعت تخریب می شوند. قیمت سیلیس در بازار به نسبت مواد دیگر، بالاتر است. پس از روی قیمت بلوک هبلکس می توان تا حدودی به اصل بودن ترکیب بلوک تولید شده پی برد. همچنین پیشنهاد می کنیم جهت خرید یا اطلاع از قیمت تجهیزات ساختمانی، مراجع معتبر فروش را شناسایی کرده و به آنها مراجعه کنید.

میزان مصرف چسب هبلکس (انواع چسب هبلکس) چقدر است؟

نه تنها آشنایی با انواع چسب هبلکس برای کار کردن با این چسب الزامی است، بلکه میزان و مقدار مصرف این چسب نیز در نوع خود موضوع بسیار مهمی به نظر می رسد. یکی از مهم ترین تفاوت هایی که این نوع ملات با بقیه ملات های رایج در صنعت ساختمان دارد، میزان و مقدار مصرف آن است.

برای دیوارچینی با بلوک های آجری، از ملات سیمان استفاده شده و حداقل 2 سانتی متر از ملات را روی سطح بلوک های آجری قرار می دهند؛ اما میزان مصرف چسب هبلکس، به این اندازه نیست و کارگرانی که مسئولند از چسب استفاده کرده و دیوارها را به کمک آن به هم بچسبانند، می بایست نهایتا به اندازه 2 تا 5 میلی متر از این ماده را روی سطوح هبلکسی قرار داده و آن را به خوبی روی سطح بلوک ها صاف و مسطح کنند.

بیش از مقداری که در بالا اشاره کردیم، نیازی نیست استفاده شود؛ زیرا همین مقدار نیز می تواند باعث فیکس شدن و ثابت شدن بلوک heblex در کنار هم شود. علاوه بر استفاده از میزان درست چسب، بهتر است ابزار مناسب نیز به کار برده شود تا همه سطوح این بلوک به چسب آغشته شود.

چسب هبلکس چه کاربرد و مزایایی دارد؟

اکنون که با انواع چسب هبلکس آشنا شدید، می خواهیم علت استفاده رایج از این محصول در ساختمان سازی را بررسی کنیم. علت استفاده رایج از این محصول، سازگاری مناسب با بلوک های اتوکلاوی و مقاومت بالای آن است. به جز این موارد، مزایای دیگری نیز وجود دارد که باعث می شود در ساخت دیوار با سایر بلوک ها نیز از آن استفاده شود. این مزایا عبارتند از:

  • قدرت چسبندگی بالا: اولین خصوصیت بارز چسب هبلکس، قابلیت چسبندگی بالای آن است. علت این موضوع، مواد پلیمری بکار رفته در ترکیب این محصول است. اگر شما یک دیوار هبلکس را با چسب هبلکس به ضخامت 3 میلیمتر بسازید، پس از گذشت چند ساعت آنقدر این دیوار مستحکم می شود که دیگر تخریب جزئی امکان پذیر نیست. یعنی اگر بخواهید قسمتی را تخریب کنید باید کل دیوار خراب شود. این موضوع قابلیت استفاده از این چسب در کنار بلوک اتوکلاو شده اردبیل را بیشتر می کند.
  • صرفه جویی: در صورتی که دیوار بلوک هبلکس با ملات ماسه سیمان کار شود، علاوه بر اینکه خصوصیت عایق بودن دیوار هبلکس از بین می رود، مقدار مصرف ملات ماسه و سیمان نیز با یک لایه سه سانتی متری زیاد است. ضمنا معمولا به اندازه مورد نیاز ملات ساخته نخواهد شد و همیشه مقداری از ملات ماسه و سیمان باقی مانده و به ضایعات منتقل می شود.
  • قدرت استحکام بالا: در ترکیبات به کار گرفته در ساخت ملات چسب هبلکس عمدتا از مواد معنی مانند سیمان و پودر سنگ استفاده می شود که این ترکیب همان مواد معدنی به کار گرفته شده در ساخت بلوک هبلکس است. لذا این موضوع اثبات می کند که سازگاری بالایی در استفاده با چسب هبلکس دارد. ضمن اینکه قدرت استحکام این چسب در مقایسه با سایر ملات ها بسیار بالاتر است و همین باعث افزایش قیمت چسب هبلکس در تهران می شود.

قیمت انواع چسب هبلکس چقدر است؟

با در نظر گرفتن نوساناتی که روزانه در نرخ مواد پایه چسب یعنی سیمان وجود دارد، قیمت چسب نیز ثابت نیست. به طور میانگین در شرایط فعلی بازار، قیمت چسب در کیسه های ۲۵ کیلوگرمی بین ۲۶۰۰۰۰ تا ۳۲۰۰۰۰ تومان متغیر است.

عامل دیگری که در قیمت این چسب ها نقش دارد، حجم خرید توسط مشتری است. اگر هر ۳۰ متر مربع دیوار هبلکسی به ۵ کیلو گرم چسب نیاز داشته باشد، یک کیسه ۲۵ کیلویی برای ۱۵۰ متر مربع دیوار کافی است. بنابراین در پروژه های بزرگ، با توجه به حجم خرید بالا قیمت پرداختی نیز به صرفه تر است.

با توجه به‌ تنوع برند های تولید کننده چسب، باید انتظار داشته باشید که قیمت اين محصول نیز متفاوت باشد. برخی برندها افزودنی های خاصی به‌ این‌ چسب ها اضافه می کنند که باعث افزایش استحکام و چسبندگی آن ها می شود؛ بنابراین قیمت این چسب ها بالاتر است.

در نهایت، رنگ بندی چسب نیز باعث تفاوت در قیمت آن ها می شود‌. به طور معمول، کیسه های چسب سفید رنگ قیمت بیشتری نسبت به خاکستری دارند. حال که متوجه شده اید قیمت انواع چسب هبلکس چقدر است، می توانید به راحتی هزینه دیوار چینی را نیز محاسبه کنید.

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

معرفی انواع چسب هبلکس با بررسی دقیق آنها

با توجه به طرز تهیه چسب هبلکس، ابزار آلات مورد نیاز برای تهیه چسب کدامند؟

برای تهیه انواع چسب هبلکس، به وسایل و ابزار آلات مخصوصی احتیاج داریم. معمولا تهیه این وسایل به عهده کارفرما است و بنّا هیچ تعهدی در فراهم کردن آن ها ندارد. رایج ترین این ابزار آلات عبارتند از:

۱-همزن چسب؛

همزن چسب همان طور که از اسمش مشخص است، برای ترکیب پودر چسب و آب استفاده می شود. این همزن به صورت برقی و متصل به دریل کار می کند.

۲-ماله دندانه ریز،

برای اجرای انواع چسب هبلکس و کشیدن آن روی بلوک ها، باید از ماله های دندانه دار استفاده شود. ماله هایی که نوک آن ها صاف است، نمی توانند ملات را به خوبی به خورد بلوک ها بدهند.

۳-استانبولی یا ظرفی برای ترکیب ملات؛

با توجه به طرز تهیه چسب هبلکس، باید پودر و آب را در ظرفی با دیواره های بلند بریزید تا هنگام کار با همزن، به خصوص در زمان شوک اولیه، پودر یا ملات به بیرون از ظرف نریزد.

۴-پیمانه؛

برای اینکه مقدار پودر و آب برای ترکیب ملات دقیق باشد، بهتر است از پیمانه های مخصوص این کار استفاده کنید. با این پیمانه، نیازی به وزن کردن پودر یا آب ندارید.

با توجه به طرز تهیه چسب هبلکس، ابزار آلات مورد نیاز برای تهیه چسب کدامند؟

بر اساس تست چسب بلوک هبلکس و ملات سیمانی، کدام یک بهترند؟

انواع چسب هبلکس و ملات سیمانی که به صورت سنتی ساخته می شود، دو ملات پر کاربرد برای دیوار چینی هستند. اما اینکه کدام یک از آن ها در ساخت دیوار هبلکسی بر دیگری برتری دارند، یک سوال برای سازندگان ساختمان ها است.

همان طور که گفته شد، چسب هبلکسی نسبت به ملات سیمانی در ضخامت کمتری به کار می رود. ضخامت ملات سیمانی بین ۳ تا ۵ سانتی متر و ضخامت چسب هبلکسی نهایتا ۵ میلی متر است. همین موضوع از نظر صرفه جویی در هزینه های ساخت و ساز بسیار تاثیر گذار است.

از طرفی طبق نتایج حاصل از تست چسب بلوک هبلکس، انواع چسب هبلکس از نظر مقاومت فشاری و عایق بودن، عملکرد بسیار بهتری نسبت به ملات سیمانی دارند. از این نظر برای ایمنی ساختمان، استفاده از چسب های هبلکسی انتخاب بهتری است.

چسب هبلکسی برای اتصال بلوک ها به سازه های فلزی نیز قابل استفاده هستند؛ اما ملات سیمانی به دلیل عدم وجود چسب های صنعتی و پلیمری در ترکیب خود، اتصال بسیار ضعیفی به سازه های فلزی دارند. هرچند که برای اتصال ایمن تر باید از بست های مخصوصی استفاده شود. با توجه به توضیحاتی که بیان کردیم، حتما متوجه شده اید که کدام ملات، ملات بهتری است.

بر اساس تست چسب بلوک هبلکس و ملات سیمانی، کدام یک بهترند؟

موارد استفاده از انواع چسب هبلکس چیست؟

همان طور که گفته شد، چسب های هبلکسی بعد از ترکیب با آب، ملاتی را به وجود می آورند که از نظر چسبندگی و عایق بودن عملکرد بی نظیری دارند. کاربرد این چسب ها تنها به ساخت ملات بین بلوک ها ختم نمی شود. یکی دیگر از موارد مصرف چسب های مخصوص، استفاده از آن ها برای رفع ترک روی بلوک های هبلکسی است.

گاهی ممکن است در اثر نصب تاسیسات، اتصالات و دیگر عوامل ترک، شکاف و حفره هایی روی بلوک های اتوکلاو شده ایجاد شود. این ترک ها در صورتی که جزئی بوده و عمیق نباشند با کمک چسب های هبلکسی قابل رفع شدن هستند. به کمک این ملات مخصوص می توان ترک ها و حفره ها را کاملا پر کرد. البته بدانید که در صورتی که ترک روی دیوار عمیق باشد، پر کردن آن ها با چسب هبلکس، روش مناسبی نیست.

از دیگر موارد مصرف انواع چسب هبلکس، تهیه ملات برای بندکشی دیوار ها است. چسب های سفید در این زمینه، کاربرد بیشتری دارند؛ زیرا نمایی زیبا و جذاب به دیوار می دهند. برای بندکشی باید ملاتی با غلظت کمتر آماده سازی کرد. این ملات، تمامی درز های بین بلوک ها را کاملا می پوشاند و از ورود آب یا هوا به لایه های زیرین جلوگیری می کند.

موارد استفاده از انواع چسب هبلکس چیست؟

در خرید انواع چسب هبلکس به چه مواردی باید توجه کنید؟

زمان خرید چسب های بلوک اتوکلاوی (hebelex) باید مطمئن شوید که این پودرها از متریال درجه یکی تشکیل شده و تحت استاندارد های مربوطه، تولید و بسته بندی شده اند. وزن کیسه های چسب مخصوص هبلکس و میزان چسب لازم برای هر متر مکعب دیوار هبلکسی، اطلاعاتی هستند که هر خریداری باید راجع به آن تحقیق کند تا حین خرید بتواند حجم مشخص و مورد نیاز خود را تهیه نماید.

با توجه به اینکه چسب هبلکسی در دو نوع سفید و خاکستری وجود دارد، در زمان خرید، کارفرما باید بر اساس اینکه دیوار تا چه حد در دید و معرض توجه است، یکی از انواع چسب هبلکس را انتخاب کند. تمامی اطلاعات و جزئیات بیشتر درباره ی چسب های هبلکسی در کاتالوگ این محصول موجود است که مطالعه ی آن به هر خریداری توصیه می شود.

نوع پروژه و محل آن نیز در انتخاب چسب مخصوص هبلکسی تاثیر دارد. در پروژه های بزرگ که حجم دیوار چینی زیاد است، باید چسب هایی خریداری شوند که زمان کمتری برای اتصال بلوک ها نیاز دارند. استفاده از این چسب ها، زمان دیوار چینی را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد.

آیا با نحوه استفاده از چسب هبلکس آشنایی دارید؟

انواع چسب هبلکس در بازار وجود دارد. عموما چسب های موجود همه خشک هستند، به همین دلیل، برای استفاده باید ظرفی را آماده کنید و به مقدار نیاز از آن چسب، درون ظرف بریزید، و سپس آن را با آب ترکیب نمایید. لازم به یادآوری است که آب بهترین حلال برای ملات هبلکسی محسوب می شود. بعد از ریختن آب بر روی چسب باید با استفاده از یک ابزار، چسب و آب را به صورت کامل با هم ترکیب کنید، به گونه ای که چسب گلوله نشده و کاملا رقیق شده باشد.

بعد از کامل شدن این مرحله، نباید بلافاصله از چسب استفاده کنید، بلکه باید بگذارید ۷ الی ۱۰ دقیقه در محیط بیرون بماند تا به خوبی عمل کند. بعد از اتمام زمان تعیین شده، مجدد با همان ابزار (کاردک) خمیر را هم بزنید، سپس کار را با آن شروع کنید. می توانید قبل از قرار دادن بلوک اتوکلاو شده (بلوک aac)، ابتدا سطحی را با یک ضخامت مناسب با چسب بپوشانید، سپس بلوک ها را روی آن به ترتیب قرار دهید. این روش آماده سازی برای انواع چسب هبلکس با هر برندی کارایی دارد.

سخن پایانی

هدف از این مقاله، معرفی انواع چسب هبلکس و بررسی کاربرد و مزایای این چسب بود. برای خرید ابزار بلوک هبلکس یا اطلاع از قیمت تجهیزات ساختمانی مختلف می توانید با کارشناسان سورنا هبلکس تماس حاصل فرمایید.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!