معایب چسب هبلکس چیست

معایب چسب هبلکس چیست؟⭐معایب چسب بلوک سیمانی

معایب چسب هبلکس، سوالی است که احتمال دارد ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده باشد. نکته مهمی که درباره چسب هبلکس وجود دارد این است که حتی با وجود معایبی که این چسب دارد، همچنان ملاتی پر کاربرد در ساختمان سازی محسوب می شود.

چسب هبلکس و علت استفاده رایج آن در پروژه های ساختمانی چیست؟

تا پیش از تولید این چسب، ملات سیمانی برای مدت‌ ها  تنها گزینه قابل استفاده هنگام ساخت و ساز به حساب می ‌آمد. اما بعد ها با تولید و رواج بلوک ‌های هبلکس در ساختمان سازی، مهندسین به این نکته پی بردند که سازگاری مناسبی میان این بلوک ها و ملات سیمانی وجود ندارد. از طرفی کیفیت دیوار های ساخته شده هم پایین می آمد و چسبندگی محکمی میان ملات و بلوک ها صورت نمی گرفت.

این به دلیل سنگین بودن ملات ماسه سیمان بود، در حالی که این بلوک های AAC عمدتا سبک هستند و این دو به لحاظ ویژگی های ساختاری با هم سازگاری نداشتند. اما در مورد چسب هبلکس موضوع فرق می کند. این چسب از ترکیب ماسه ریز دانه، سیمان پرتلند، دو نوع چسب پلیمری و آب بوجود می آید.

یکی از مواد سازنده این چسب سیلیس است که ماده اصلی سازنده بلوک های heblex نیز محسوب می شود. پس این دو ساختاری مشابه دارند و به همین دلیل پیوند محکمی میان شان شکل می گیرد.

با اینکه در ادامه به معایب چسب هبلکس می پردازیم، اما جایز است درباره کاربرد و مزایای آن هم صحبت کنیم. ضمنا این چسب وزن چندانی ندارد و بار ساختمان را افزایش نمی ‌دهد. در نتیجه ساختمان در برابر زلزله مقاوم‌ تر است. این موضوع درباره بلوک اتوکلاو شده نیز صدق می کند و تفاوت بلوک لیپر و هبلکس نیز همین است.

علت استفاده رایج این محصول در پروژه های ساختمانی، مزایا و ویژگی های منحصر بفردی است که دارد. از طرفی هم باعث کاهش هزینه های ساخت و ساز می شود و هم بار مرده ساختمان را افزایش نمی دهد. البته در مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، قیمت دیوار چینی بلوک هبلکس و ملات آن از بقیه کمتر است. در کل استفاده از محصولات هبلکس در ساختمان سازی نوعی صرفه جویی در هزینه محسوب می شود. از آنجایی برای برخی افراد، معایب چسب هبلکس سوال می باشد، در ادامه به این سوال آنها پاسخ خواهیم داد.

شاید خواندن مطالب زیر برایتان مفید باشد :

انواع چسب هبلکس⭐معرفی انواع چسب هبلکس

چسب هبلکس و علت استفاده رایج آن در پروژه های ساختمانی چیست؟

معایب چسب هبلکس چیست؟ آیا به گونه ای هست که بتوان از معایب این چسب چشم پوشی کرد؟

پاسخی که قرار است در ادامه به شما بدهیم، در واقع نتیجه ای است که با توجه به پرسش و پاسخ از مهندسین ساختمان و نظرسنجی صورت گرفته از مشتریان سورنا هبلکس بدست آمده است. طبق بررسی های انجام شده، تنها ایرادی که می توان به این چسب گرفت، قیمت آن می باشد.

 از آنجایی که سیلیس و چسب پلیمری مواد گران قیمتی هستند، قیمت چسب هبلکس گران تر از ملات ماسه سیمان می باشد. به گونه ای که برای هر دویست متر مربع دیوار هبلکس، قیمت ملات مصرفی حدود 700 هزار تومان و ملات سیمان مصرفی برای همین متراژ حدود 400 هزار تومان است. البته قیمت هبلکس نیز با توجه به مواد اولیه آن بیشتر از سایر بلوک هاست. پس می توان گفت معایب چسب هبلکس در واقع قیمت آن محسوب می شود و مشکلی حین و پس از استفاده از آن پیش نیامده است. این چسب در بسته های 20 و 25 کیلوگرمی در بازار عرضه می شود و برای هر کیسه، قیمت های متفاوتی درج شده است.

 حال ممکن است بپرسید چرا با وجود این موضوع، خرید هبلکس و تجهیزات ساختمانی آن همچنان به شکل رایج انجام می شود. خب این موضوع مسلما به دلیل مزایایی هست که این محصولات دارند. چسب و بلوک هبلکس عایق حرارتی و صوتی عالی محسوب می شوند. حتی در چند سال اخیر برخی افراد به فکر راه اندازی خط تولید بلوک هبلکس افتاده اند تا بتوانند از تولید و فروش این محصولات سود خوبی کسب کنند.

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

معایب چسب هبلکس را می دانید؟

چسب هبلکس چه تفاوتی با ملات سیمان دارد؟

خب مسلما هر یک از این محصولات ویژگی های منحصر بفرد خود را دارند. تفاوت این دو محصول در مواد اولیه و نحوه تهیه ملات است. ملات سنتی از ترکیب سیمان، ماسه و آب در محل ساخت و ساز بدست می آید. در حالی که این چسب در کارخانه تولید شده و در محل ساخت و ساز کافیست که با آب مخلوط شود و طرز استفاده از آن آسان تر است.

همچنین این چسب بسیار مقاوم است و برای تقویت این ایمنی می توان خرید ناودانی منقطع جهت مستحکم سازی ساختمان انجام داد. با وجود معایب چسب هبلکس، حتی از این محصول به عنوان گچ هبلکس هم می توان استفاده کرد که منجر به کاهش ترک گچ روی هبلکس می شود.

آیا روش نگهداری ملات هبلکس جزء معایب چسب هبلکس به شمار می رود؟

چسب هبلکسی با وجود مزایای زیادی که دارد، معایبی هم داشته که اکثرا قابل چشم پوشی هستند. یکی از معایبی که برای این چسب ها ذکر می شود، روش نگهداری آن هاست که باید در شرایط دمایی و مکانی معینی باشند‌.

مناسب ترین دما برای نگهداری چسب های هبلکسی بسته بندی شده، ۱۵ تا ۴۰ درجه سانتی گراد است.‌ چسب در دماهای کمتر یا بیشتر این این محدوده، خراب شده و قابلیت استفاده ندارد. بنابراین در مناطق بسیار سرد یا خیلی گرم، نگهداری این چسب، مشکلاتی را برای سازندگان ساختمان ها ایجاد می کند.

تابش مستقیم نور خورشید به بسته بندی چسب نیز باعث فاسد شدن آن می شود. در صورتی که این چسب ها را به تعداد زیادی خریداری کرده اید بهتر است آن ها را در جای نسبتا تاریک قرار دهید تا نور و اشعه های خورشید آسیبی به پودر داخل بسته وارد نکند.

از دیگر معایب چسب هبلکس، تاریخ انقضای چسب هایی است که درب بسته بندی آن ها باز شده است. این پودر ها که هنوز تبدیل به ملات نشده اند، باید ظرف یک سال از زمان باز شدن درب کیسه، مصرف شوند. در غیر این صورت تاریخ انقضای آن ها به پایان می رسد و کارآیی خود را از دست می دهند.

معایب چسب هبلکس آنچه باید بدانید

با توجه به معایب چسب هبلکس، کاربرد این چسب ها چیست؟

در قسمت های قبلی معایب چسب هبلکس گفته شد، اما خوب است به خاطر داشته باشید این معایب به گونه ای نیستند که سازندگان ساختمان ها از خرید این چسب ها چشم پوشی کنند. کاربرد چسب های هبلکسی عبارتند از:

۱-دیوار چینی و تیغه چینی بلوک های سبک

عمده ترین کاربرد چسب های مخصوص، تهیه ملات برای ساخت دیوار یا سقف با بلوک های سبک است. این چسب ها و ملات ایجاد شده از آن ها اتصالی محکم و امن را بین بلوک های اتوکلاو شده ایجاد می کنند.

۲-پلاستر سیمانی

گاهی اوقات، دیوار های ساخته شده برای اینکه سطح صافی داشته باشند و آماده نصب نما شوند، باید با پلاستر های گچی یا سیمانی پوشانده شوند. این چسب ها می توانند کاربردی مشابه پلاستر سیمانی داشته باشند که البته از نظر عایق بودن، عملکرد بسیار بهتری دارند.

۳-پر کردن شکستگی های بلوک و ترک ها

خوشبختانه شکستگی ها و ترک های روی دیوار هبلکسی را که در اثر بی احتیاطی یا نصب تاسیسات به وجود می آیند، می توان با چسب های مخصوص پر کرد.

۴-نصب کاشی و سرامیک

با مشورت تولید کننده، می توان از چسب های هبلکسی برای نصب نما هایی مانند کاشی و سرامیک استفاده کرد.

بررسی معایب چسب هبلکس

آیا ترک در دیوار هبلکس، یکی از معایب چسب هبلکس است؟

یکی از معایبی که در برخی دیوارهای ساخته شده با بلوک های هبلکسی به چشم می خورد، ترک است. تفکر اشتباهی که ممکن است در مورد ترک در دیوار هبلکس وجود داشته باشد، این است که ملات نتوانسته بلوک ها را خیلی خوب در کنار هم قرار دهد و در اثر این اتفاق، دیوارها ترک برداشته اند.

درست است که ترک های دیوارهای اتوکلاو شده مشکلاتی را به وجود می آورند و ظاهر و زیبایی این نوع بلوک را تحت تاثیر قرار می دهند، اما باید بدانید که این ترک ها در اثر استفاده از ملات بلوک سبک و معایب چسب هبلکس ایجاد نشده و علت چیز دیگری است.

یکی از مهم ترین عواملی که باعث شده این دیوارها ترک بردارند، بی کیفیت بودن بلوک هایی است که از آنها در دیوارچینی استفاده می شود. متاسفانه برخی از تولیدکنندگان به جای استفاده از مواد اولیه با کیفیت، از مواد بی کیفیت در ساخت و تولید این بلوک ها استفاده می کنند و نتیجتا بلوک هایی ارائه می دهند که در حین کار ترک می خورد.

برای آنکه از ایجاد ترک در دیوارهای اتوکلاوی پیشگیری شود، توصیه می کنیم منابع معتبر فروش بلوک های هبلکسی در کشور انتخاب شود؛ این بهترین راه برای تهیه بلوک هایی با کیفیت است.

 

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم به بررسی معایب چسب هبلکس بپردازیم. اگر جهت اطلاع از قیمت ناودانی منقطع و هر یک از محصولات گفته شده دارید، تنها کافیست با کارشناسان سورنا هبلکس تماس حاصل کنید.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!