مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار

مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار⭐(هبلکس،سفال،لیپر و …)

مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار یکی از سوالات پر تکرار گوگل است که در این مقاله قرار است به آن پاسخ داده شود. ابتدا توضیح مختصری درباره هر یک از بلوک های ساختمانی و سپس قیمت دیوار چینی هر یک گفته خواهد شد.

نحوه محاسبه دیوار چینی با بلوک سیمانی

در ادامه بحثمان پیرامون مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، قصد داریم در مورد بلوک سیمانی نیز صحبت کنیم. بلوک های سیمانی انواع و اقسام مختلف دارند و در جاهای مختلف، اعم از ساخت طبقات منفی و هم کف، محوطه و دیوارچینی ساختمان ها از آنها استفاده می شود. این بلوک ها معمولا وزنی بین4 تا 8 کیلوگرم دارند و به صورت پیش ساخته به کار برده می شوند.

بلوک های سیمانی را به دو دسته سبک و سنگین تقسیم بندی می کنند. انواع سنگین تر این بلوک ها قادرند وزن های بالا را نیز تحمل کنند. این بلوک ها را بهتر است در طبقات مثبت به کار نبرند؛ زیرا باعث افزایش بار مرده ساختمان می شوند.

حال که به صورت مختصر و مفید با این بلوک آشنا شدید، خوب است در ادامه مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، نحوه محاسبه دیوارچینی با بلوک سیمانی را نیز ذکر کنیم. بلوک های سیمانی که ابعاد 40*20*20 دارند از جمله بلوک های محبوب در ساختمان سازی به شمار می روند.

در دیوارکشی دو واحد، بلوک هایی با ابعاد 40*20*15 سانتی متر و برای دیوارهای بیرونی بلوک هایی با اندازه های 50*20*15 سانتی متر گزینه های خوبی هستند. قیمت این بلوک ها در حال حاضر، یعنی خرداد ماه 1402، بین 4000 تا 12000 تومان است.

مقایسه دیوارچینی بلوک هبلکس با بلوک لیپر

قیمت دیوار چینی بلوک هبلکس

در ابتدا می خواهیم بدانیم بلوک هبلکس چیست. هبلکس در حقیقت یک نوع بلوک بتنی متخلخل است که به دلیل مزایایی که دارد به وفور در پروژه های ساخت و ساز استفاده می شود. این بلوک قابلیت برشکاری آسان دارد و به راحتی توسط اره برش خورده و میخ و پیچ به راحتی در ان فرو می رود. همچنین این بلوک یک عایق حرارتی و صوتی بسیار خوب محسوب می شود و در برابر آتش نیز بسیار مقاوم است. خصوصیت مهم دیگری که دارد، مقرون به صرفه بودن هزینه های ساخت و ساز با آن است.

این بلوک به دلیل وزن سبکی که دارد، سرعت اجرای بالایی دارد و از هزینه نیروی انسانی تا حدودی می کاهد. همچنین به دلیل صاف و یکدست بودن بلوک heblex نیازی چندانی به گچ کاری ندارد. برای اجرای این بلوک از چسب هبلکس و یکسری ابزارآلات جهت اجرای صحیح بلوک ها استفاده می شود. قیمت ابزار هبلکس و ملات مصرفی آن نیز اقتصادی است. در مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، قیمت اجرای بلوک هبلکس تقریبا 65 الی 75 هزار تومان خواهد بود.

قیمت دیوار چینی بلوک سفال

این بلوک متشکل از خاک رس و آب است که به صورت قالب ‌های سوراخ دار و در ابعاد مختلف تولید می ‌شود. این بلوک ها در انواع دیوار های غیر باربر و سقف مورد استفاده قرار می گیرند. سطح این بلوک ها معمولا شیار دار است تا ميزان چسبندگی شان با بتن افزايش يابد. عرض بلوک ‌های سفالی معمولا ۲۵ سانتيمتر و وزن آنها بین ۳ تا ۱۰ كيلوگرم متغير می باشد.

این بلوک ها نیز مانند بلوک AAC هبلکس در کارخانه تولید می شوند تا با دستگاه های مجهز تولید شده و عاری از هر گونه ترک و انحنا باشند. بلوک های AAC در کارخانه بلوک هبلکس به صورت اتوکلاو شده و متخلخل تولید می شوند. در مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، قیمت دیوار چینی بلوک سفالی بسته به ضخامت و ابعاد آن متفاوت است. ضخامت این بلوک ها از 10 تا 20 سانتی متر متغیر است. بر همین اساس قیمت دیوار چینی بلوک های سفالی از 55 تا 85 هزار تومان متغیر می باشد.

بررسی مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار

قیمت دیوار چینی بلوک لیپر

بلوک لیپر در حقیقت نوعی بلوک سیمانی سبک است که برای تیغه چینی دیوار مورد استفاده قرار می گیرد. ماده اصلی تشکیل دهنده بلوک سبک لیپر ، پرلیت می باشد. پرلیت ضریب انتقال حرارتی بسیار پایینی داشته و غیر قابل اشتعال است. استفاده از این بلوک در افزایش مقاومت ساختمان در برابر زلزله می تواند موثر باشد. این بلوک برای اجرا به چسب مخصوص نیازی نداشته و با هرنوع ملات ماسه سیمانی قابل اجرا است. قیمت بلوک های سیمانی همچون لیپر، بسته به تنوع ابعاد آن، از 7000 تومان تا 30000 تومان موجود است. این در حالی است که قیمت بلوک هبلکس، به دلیل مزایای فوق العاده زیادی که دارد، نسبت به سایر بلوک ها گران تر است و از 150 هزار تومان شروع شده تا 600 هزار تومان متغیر است.

تفاوت بلوک لیپر و هبلکس در وزن این دو می باشد. وزن بلوک لیپر تقریبا بین 7 تا 10 کیلوگرم است، در حالی که وزن بلوک heblex بین 55 تا 60 کیلوگرم می باشد. سبک بودن بلوک در سرعت اجرای آن و استحکام آن تاثیر گذار است. در مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، قیمت دیوار چینی با بلوک سبک سیمانی حدود 55 تا 85 هزار تومان متغیر است.

قیمت دیوار چینی بلوک لیکا

بلوک لیکا نیز نوعی بلوک سیمانی است که از ترکیب دانه های لیکا با سیمان و آب تشکیل می شود. این بلوک یک عایق صوتی و حرارتی خوب محسوب می شود. این بلوک وزن پایینی دارد و مقاومت بالایی در برابر آتش و همچنین مقاومت مکانیکی بسیار بالا در برابر فشار دارد. این بلوک در قالب های مختلفی تولید می شود و ابعاد متفاوتی دارد و قیمت آن از حدود 10000 تومان تا 40000 تومان متغیر است.

علت کمتر بودن قیمت این بلوک ها نسبت به بلوک AAC هبلکس، ارزان بودن مواد اولیه آنهاست. ماده اصلی در ترکیب بلوک AAC، سیلیس است که در بازار قیمت بالایی دارد. این موضوع و مزایایی که بلوک AAC داراست، موجب قیمت نسبتا بالای آن در بازار می شود. اما با خرید بلوک هبلکس، می توان امنیت و آرامش را برای یک خانه به ارمغان آورد. در مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، قیمت دیوار چینی بلوک لیکا تقریبا بین 55 تا 75 هزار تومان می باشد.

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

مقایسه قیمت دیوارچینی بلوک هبلکس با سایر دیوارها

در مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، محاسبه هزینه دیوار کشی به چه صورت است؟

قبل از هر اقدامی برای محاسبه قیمت تمام شده انواع دیوار، باید بدانید که چه مواردی در هزینه های دیوار چینی نقش دارند‌. محاسبه هزینه دیوار کشی، شامل موارد زیر است:

  • دستمزد کارگران برای کندن پی دیوار در دیوار های باربر
  • هزینه حمل و نقل مصالح از مراکز خرید تا محل ساخت و ساز
  • هزینه خرید مصالح (ملات دیوار چینی و بلوک یا آجر)
  • دستمزد کارگر و بنا برای دیوار چینی (به صورت روزمزد یا پیمانکاری)
  • هزینه خرید تجهیزات دیوار چینی مانند ماله، شاغول، استانبولی، همزن ملات و غیره
  • هزینه عایق کاری و مقاوم سازی دیوار (اجرای وال پست ها یا اتصالات بلوک ها)
  • در صورتی که دیوار چینی نیازمند اجرای نما و نازک کاری باشد، هزینه آن به صورت جداگانه محاسبه می شود.

برای مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، تک تک موارد بالا را باید به طور دقیق محاسبه کنید. بر این اساس تنها قیمت آجر ها یا بلوک های دیوار چینی، معیار لازم برای مقایسه آن ها نیستند. مسلما مصالحی که به عایق کاری، مقاوم سازی و ملات دیوار چینی کمتری احتیاج دارند، به صرفه تر از بقیه هستند؛ مانند بلوک های هبلکسی.

 

در مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، محاسبه هزینه دیوار کشی به چه صورت است؟

بر اساس مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، انتخاب شما برای ساخت و ساز کدام مصالح است؟

اینکه بخواهیم در ساخت یک ساختمان تنها قیمت مصالح را مدنظر قرار دهیم، کار اشتباهی است. هر ساختمانی بسته به کاربردی که دارد باید از مصالحی متناسب با اهداف سازنده در آن استفاده شود. به طور مثال در ساختمان های آپارتمانی، دیوار ها باید عایق صدا باشند تا حریم شخصی افراد و آرامش آن ها حفظ شود. در میان مصالحی که قیمت دیوار چینی آن ها بررسی شد، بلوک های هبلکسی نسبت به بقیه در برابر عبور صدا عایق تر هستند.

اگر در انتخاب مصالح برای دیوار های داخلی و پارتیشن های ساختمان دچار شک هستید، بهتر است مصالحی را انتخاب کنید که وزن کمی داشته و مقاوم سازی آن ها راحت تر انجام شود. این دیوار ها باید عایق انرژی نیز باشند؛ زیرا مثلا در فضایی مانند اتاق، هرچقدر انرژی بیشتر حفظ شود، سوخت کمتری در زمستان هدر می رود.

مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار نشان می دهد که سرعت اجرای دیوار نیز نقش زیادی در کاهش هزینه های ساخت و ساز دارد، پس انتخاب مصالحی سبک با ابعاد بزرگ که حمل و نقل و دیوارکشی با آن ها سریع تر انجام می‌شود باید در اولویت سازندگان باشد. بلوک های اتوکلاوی تمامی این ویژگی ها را دارد.

مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار

قیمت دیوار چینی با آجر فشاری

در ادامه مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار، بهتر است کمی راجع به قیمت دیوار چینی با آجر فشاری صحبت کنیم. آجرهای فشاری از ترکیب خاک رس و آب و در کوره‌ های مخصوصی ساخته می شوند. میانگین وزنی این آجرها حدودا ۲ کیلو گرم است.

در قدیم اغلب دیوارهای باربر و غیر باربر از آجر فشاری ساخته می شده است. دیوار چینی با این آجرها، به دلیل ابعاد نسبتا کوچک آن (۵/۵×۱۰×۲۲)، به تعداد زیادتر و در زمان بیشتری نسبت به بلوک های بتنی انجام می شود.

قیمت این آجرها به دلیل ارزان بودن متریال اولیه، مناسب است؛ اما میزان ملات مصرفی برای دیوارچینی و نازک کاری با این آجرها بسیار بیشتر از بلوک های هبلکسی است.

دیوار چینی با آجر فشاری را با توجه به استحکام و مقاومت مدنظر می توان در ضخامت‌های نیم آجر، یک آجر و یک و نیم آجر انجام داد.

قیمت دیوار آجری حدودا بین ۶۰ تا ۸۰ هزار تومان است. این قیمت در مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوارهای بتنی مقرون به صرفه تر است. البته این قیمت، ثابت نیست و با هر تغییری در عوامل وابسته به آن مانند متریال، دستمزد کارگران و حمل و نقل تغییر می کند.

سخن پایانی

در این مقاله تلاش کردیم تا به طور کامل به مقایسه قیمت تمام شده انواع دیوار بپردازیم. جهت خرید هر یک از بلوک های فوق، خرید ابزار هبلکس و سایر ابزارآلات مورد نیاز برای اجرا، به سورنا هبلکس مراجعه کنید.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!