مقایسه بلوک هبلکس با سفال

مقایسه بلوک هبلکس با سفال⭐(همه چیز که باید بدانید)

امروزه برای ساختمان سازی، از متریال های متفاوتی استفاده می کنند. یکی از متریال های جدید و مدرن، که نام آن کمتر به گوش می رسد، هبلکس است. هبلکس ها، به صورت بلوک های مکعبی ارائه می شوند. در مقاله بلوک هبلکس چیست، در مورد این نوع بلوک به صورت مفصل توضیح داده شده است.

برای روشن تر شدن برتری های هبلکس به سایر متریال های مورد استفاده در ساختمان سازی، این بلوک، از منظرهای متفاوت با آجرهای سفالی یا سفال مقایسه خواهد شد. برای خرید هبلکس، با فروشندگان معتبر این حوزه مشورت کنید.

مقایسه قیمت هر عدد بلوک هبلکس با سفال (مقایسه بلوک هبلکس با سفال در قیمت)؛ کدام بلوک گران تر است؟

اولین موضوعی که می بایست به آن اشاره گردد، اطلاع از قیمت این دو نوع مصالح ساختمانی است. هم برای اطلاع از قیمت هبلکس و هم برای اطلاع از قیمت سفال، سعی کنید عرضه کنندگانی را بیابید که در کار خود حرفه ای هستند و بهترین ها را در اختیار شما قرار می دهند.

قیمت هر عدد بلوک هبلکس را با توجه به ابعاد آن، برند تولیدکننده این نوع بلوک و همین طور مواد اولیه به کار برده شده در ساخت آن تعیین می کنند. بلوک هایی که ابعاد بزرگ تری دارند و ضخامت آنها بیشتر است، با قیمت بالاتری به فروش می روند. معمولا، قیمت هر عدد از بلوک های هبلکس، زیر 10 هزار تومان نیست.

آجرهای سفالی، نوع دیگری از مصالح به کار برده شده در ساختمان سازی هستند. قیمت آجرهای سفالی، در بازه ی عددی 1000 تومان و 6000 تومان قرار دارند (قیمت اعلام شده، قیمت هر دانه آجر سفالی است).

با توجه به مقایسه بلوک هبلکس با سفال در قیمت، الان می توان به راحتی بیان کرد، قیمت بلوک های هبلکسی (بلوک aac) از قیمت آجرهای سفالی یا بلوک های سفالی بالاتر است و این نیز به دلیل مزیت ها و ویژگی هایی است که در بلوک های aac دیده می شود.

معایب هبلکس چیست؟ معایب سفال چیست؟ مقایسه معایب این دو بلوک

معایب هبلکس چیست؟ معایب سفال چیست؟ مقایسه معایب این دو بلوک!؟

برای آنکه به یک نتیجه قطعی و مشخص در مورد مقایسه بلوک هبلکس با سفال رسید، باید معایب بلوک های سفالی و هبلکسی یا بلوک سبک نیز مورد بررسی قرار گیرد. در ادامه، معایب این دو نوع بلوک بیان شده است.

1- معایب هبلکس چیست؟

  • هزینه ی تولید این نوع بلوک به دلیل استفاده از سیلیس، بالاست.
  • بلوک های هبلکسی، قدرت و مقاومت کافی برای استفاده در دیوارهای باربر را ندارند.
  • این بلوک، فشارهای جانبی را نمی تواند به خوبی تحمل کند.
  • فرآیند تولید و ساخت این نوع بلوک، طولانی است.
  • در جاهایی که بلوک هبلکس به سازه متصل می شود، اتصال به وجود آمده، غیر قابل نفوذ نخواهد بود.

2- معایب بلوک های سفالی یا آجرهای سفالی چیست؟

  • این نوع بلوک، سنگین است.
  • برای آنکه بتوان سطح صاف تری روی این نوع بلوک داشت، مقدار بیشتری گچ و خاک نیاز است.
  • در زمان حمل و نقل، امکان شکست بلوک های سفالی وجود دارد.

بلوک های هبلکس معایبی دارند، اما با این حال، معایب آنها روی نوع کارکرد و عملکرد آنها هیچ تاثیر منفی ندارد و از اغلب جهات به آجرهای سفالی برتری دارند. بیشتر معایبی که در بلوک های سفالی وجود دارد، در بلوک هبلکس نیست و حتی در برخی جهات، مانند عدم نیاز به استفاده از گچ زیاد برای سفیدکاری، بلوک های هبلکس به بلوک های سفالی برتری دارند.

در مقایسه بلوک هبلکس با سفال، کدام یک در برابر رطوبت و آتش سوزی مقاوم ترند؟

در مقایسه بلوک هبلکس با سفال، بلوک اتوکلاو شده به خاطر داشتن موادی به نام سیلیس با نقطه ذوب بالا و خاصیت عدم اشتعال پذيری، نسبت به بلوک سفالی حدود ۲ تا ۳ برابر در مقابل آتش سوزی مقاوم تر است.‌ متریال سفال فاقد سیلیس است؛ بنابراین ایمنی سازه و ساختمان ها با بلوک هبلکس بسیار بیشتر و خسارت آن ها در اثر آتش سوزی کمتر است. ضریب مقاومتی بلوک های سبک بسته به درصد سیلیس آن بین ۶ تا ۸ است؛ در حالی که این مقدار برای سفال نهایتا ۳ است.

از نظر مقاومت در برابر رطوبت، طبق اندازه گیری ها و آزمایشات انجام شده وجود آهک در بلوک بتنی مانع از انتقال رطوبت و آب از آن می شود. در مناطق پر بارش و حتی فضاهای بیرونی، به راحتی و بدون نگرانی از نشتی و نم دادن آب می توان از بلوک های هبلکسی استفاده کرد. بلوک های سفالی فاقد آهک هستند؛ بنابراین رطوبت به راحتی از سطح آنها عبور می کند. با این توضیحات به جرات می توان گفت بلوک های aac عایق مطمئنی در مقابل رطوبت به شمار می روند.

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

از مقایسه انواع بلوک هبلکس با بلوک های سفالی (مقایسه بلوک هبلکس با سفال) چه نکاتی به دست می آید

در مقایسه بلوک هبلکس با سفال، کدامیک پرتی مصالح کمتری دارند؟

در ادامه مقایسه این دو مصالح پرکاربرد ساختمانی بهتر است راجع به پرتی مصالح صحبت کنیم. پرتی مصالح زمانی به وجود می آید که قسمت هایی از سفال یا بلوک اتوکلاو شده دیگر قابل استفاده نباشند. در اجرای بلوک های هبلکسی به دلیل اینکه این بلوک ها قابل برش در ابعاد مختلفی هستند، پرتی مصالح کمتر است.

بیشترین پرتی مصالح مربوط به کناره ها و اطراف درب و پنجره ها، انتهای رج دیوار چینی و ستون است. سفال ابعاد مشخصی دارد و نهایتا تا یک چهارم آن که به اصطلاح یک چارک نام دارد قابل استفاده است‌. تمامی سفال های کمتر از این مقدار در دیوار چینی کاربردی نداشته و عملا جزء پرتی مصالح به حساب می آید.

در دیوار چینی با بلوک های هبلکسی، از همان ابتدا می توان بلوک ها را طبق ابعادی که لازم است برش داد و پرتی مصالح را به حداقل رساند.

در پروژ های ساختمانی که درب و پنجره های زیادی دارند، این پرتی مصالح بسیار زیاد است و هزینه های گزافی را روی دست کارفرما می گذارد. مقایسه بلوک هبلکس با سفال به خریداران کمک می کند تا با آگاهی بیشتری تصمیم گیری کرده و بهترین مصالح را انتخاب کنند.

در مقایسه بلوک هبلکس با سفال، کدامیک پرتی مصالح کمتری دارند؟

در مقایسه بلوک هبلکس با سفال، قیمت دیوار چینی با بلوک اتوکلاو ارزان تر است یا سفال؟

با توجه به اینکه قیمت بلوک های هبلکسی از سفال گران تر است، انتظار می رود که قیمت دیوار چینی با بلوک اتوکلاو نیز بیشتر از سفال باشد. اما این تصور کاملا اشتباه است؛ چراکه هزینه دیوار چینی به ملات و دستمزد کارگران بستگی دارد.

ملات هبلکس که نوعی چسب مخصوص بلوک های اتوکلاوی است، در ضخامت حدود ۳ تا ۵ میلی متر به کار می رود. اما ملات سیمانی که برای دیوار چینی سفال استفاده می شود باید با ضخامت بیشتری روی سفال قرار گیرد تا دیوار مقاوم باشد. طبق این توضیحات هزینه ملات با بلوک های هبلکسی بسیار کمتر از سفال است.

از طرفی به دلیل اینکه بلوک های هوادار شده، ابعاد بزرگتری دارند و سبک تر هم هستند، دیوار چینی با آن ها نسبت به سفال که بسیار کوچک تر است، سریع تر انجام می شود. زمان کم دیوار چینی، معادل است با دستمزد کمتر برای کارگر و بنا. علاوه بر اینها در دیوار هبلکسی نیازی به عایق کاری و گچ و خاک کردن نیز وجود ندارد.

در مقایسه بلوک هبلکس با سفال، از نظر قیمت دیوار چینی و استفاده از چسب هبلکس با اطمینان می توانیم بگوییم که هزینه دیوار چینی با بلوک هبلکسی به صرفه تر از سفال است.

در مقایسه بلوک هبلکس با سفال، نازک کاری روی هبلکس ارزان تر است یا روی سفال؟

در مقایسه بلوک هبلکس با سفال، نازک کاری روی هبلکس ارزان تر است یا روی سفال؟

در ادامه مقایسه بلوک هبلکس با سفال، بهتر است این دو مصالح دیوار چینی را از نظر نازک کاری بررسی کنیم. در دیوار های ساخته شده از سفال، قبل از شروع عملیات نازک کاری مانند گچ کاری، باید تمامی قسمت های دیوار را برای یک دست شدن، با ملات گچ و خاک پوشاند. این مرحله علاوه بر هزینه اضافی که دارد، زمان قابل توجهی هم در بر می گیرد.

این در حالی است که قبل از نازک کاری روی هبلکس، نیازی به هیچ گونه لایه ی گچ و خاکی نیست؛ زیرا سطح بیرونی بلوک های اتوکلاوی بسیار صاف و یکدست هستند. برای نصب کاشی و سرامیک یا سنگ نیز می توان از ملات هبلکسی که چسبندگی بسیار بیشتری نسبت به ملات سیمانی سنتی دارد استفاده کنید تا در زمان بسیار کمی و با حداقل ملات، هرگونه نمایی روی این بلوک ها اجرا شود.

به کار گیری گچ مخصوص بلوک های اتوکلاو شده نیز، علاوه بر سرعت اجرای بالا، از ترک خوردن سطح گچ بعد از اجرا نیز جلوگیری می کند. طبق این بررسی ها و مقایسه ها، بلوک های هبلکسی برتری زیادی در زمینه نازک کاری نسبت به سفال دارند.

در مقایسه بلوک هبلکس با سفال، کدام یک جزء مصالح سازگار با محیط زیست هستند؟

از مقایسه انواع بلوک هبلکس با بلوک های سفالی (مقایسه بلوک هبلکس با سفال) چه نکاتی به دست می آید؟

با مقایسه بلوک هبلکس با سفال به صورت کلی، نکات زیر حاصل می شود:

  • بلوک های هبلکسی (hebelex)، سبک تر از بلوک های سفالی هستند. وزن مخصوص بلوک هبلکسی، 500 و وزن مخصوص بلوک های سفالی، 600 کیلوگرم است.
  • مقاومت فشاری بلوک هبلکس، 3.5 نیوتن در هر میلی مترمربع، و برای بلوک های سفالی، 3 است. با مقایسه این اعداد می توان به راحتی فهمید که بلوک های هبلکسی نسبت به بلوک های سفالی، مقاومت فشاری بالاتری دارند؛ این در نوع خود یک مزیت بلوک هبلکس به شمار می رود.
  • بلوک اتوکلاو شده یا هبلکس، از مقاومت بیشتری نسبت به بلوک های سفالی برخوردارند.
  • بلوک های سفالی، نسبت به صدا و حرارت عایق نیستند، اما بلوک های هبلکس عایق خوبی در برابر این دو پارامتر به شمار می روند.
  • انواع بلوک هبلکس نسبت به انواع بلوک های سفالی، قیمت بالاتری دارند و این نیز به دلیل متریال هایی است که در ساخت بلوک های اتوکلاو شده به کار برده شده است.
  • میزان مصرف ملات در 10 سانتی متر از بلوک های هبلکسی (hebelex)، یک دهم مصرف ملات در بلوک های سفالی است.

کلام آخر

مقایسه بلوک هبلکس با سفال موضوع صحبت در این مقاله بود. مزیت های بلوک هبلکس، نسبت به بلوک های سفالی زیاد است و به همین دلیل، بلوک اتوکلاوی، گزینه خوبی برای ساخت ساختمان های مقاومت در برابر زلزله به شمار می رود. برای خرید بلوک های هبلکسی مقاوم و با قیمت مناسب، باید به سراغ فروشندگان و عرضه کنندگان معتبر این نوع بلوک، همانند سورنا هبلکس رفت.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!