نحوه محاسبه هبلکس

نحوه محاسبه هبلکس⭐(بلوک هبلکس) برای دیوار کشی ساختمان؟

نحوه محاسبه هبلکس (نحوه محاسبه بلوک هبلکس) برای دیوار کشی ساختمان، موضوع بحث این مقاله ما است. ابتدا جزئیات مورد نیاز برای دیوار کشی ساختمان را ذکر می کنیم و سپس به بررسی قیمت هر یک از آنها خواهیم پرداخت.

رایج ترین ابعاد بلوکهای هبلکسی چقدر است؟

در پاسخ به سوال “بلوک هبلکس چیست؟” که ممکن است در ذهن بعضی از خوانندگان مطرح شود، توضیح مختصری می دهیم. بلوک سبک اتوکلاوی از انواع بلوک های بتنی متخلخل است که به علت سهولت در اجرا، بیرون و درون ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. این بلوک کاربرد های مختلفی دارد که یکی از آنها دیوار کشی ساختمان است. در این مقاله، هدف اصلی ما بررسی نحوه ی محاسبه بلوک سبک اتوکلاو است، اما قبل از آن لازم است ابعاد بلوک heblex را بدانیم.

همچنین باید در نظر داشته باشیم که دیوار مدنظر ما دقیقا چه ابعادی دارد که بتوانیم محاسبه را انجام دهیم. ابعاد بلوک سبک aac که امروزه رایج تر هستند عبارتند از:

  • 60 * 20 * 10
  • 60 * 20 * 20
  • 60 * 25 * 20
  • 60 * 25 * 25

همانطور که مشاهده کردید، ابعاد بلوک های aac تفاوت های جزئی با یکدیگر دارند. اما آیا این تفاوت ابعاد روی قیمت هبلکس نیز تاثیر می گذارد؟ خیر. تمام سایز های این بلوک دارای یک قیمت هستند. قیمت بلوک سبک aac در بازار حدودا 600 تا 800 هزار تومان است.

نحوه محاسبه بلوک هبلکس (نحوه محاسبه هبلکس) به چه شکل است

نحوه محاسبه بلوک هبلکس (نحوه محاسبه هبلکس) به چه شکل است؟

پیش از محاسبه تعداد بلوک، باید بدانید که دیوار مدنظر شما چه مساحتی دارد، تا بتوانید تعداد بلوک مورد نیاز را به صورت دقیق محاسبه کنید. این موضوع یکی از مهم ترین اقداماتی است که باید پیش از پروسه خرید مصالح، به درستی انجام دهید. زیرا هر گونه خطا در آن، می تواند موجب هدر رفتن سرمایه شما شده یا باعث کم آوردن بلوک در پروسه ساخت می شود. مثلا تصور کنید که قصد ساخت دیواری با طول 40 و عرض 3 متر را دارید. اگر این دو عدد را در یکدیگر ضرب کنید، مساحت دیوار شما بدست می آید. در این مثال، مساحت دیوار شما 120 متر مربع است.

حال به سراغ نحوه محاسبه ی بلوک AAC می رویم. فرض می کنیم شما قصد استفاده از بلوکی با ابعاد 60 * 20 * 20 را دارید. این بلوک دارای طول 60 سانتی متر، ارتفاع و عرض 20 سانتی متر است. در پروسه دیوار کشی، عرض بلوک برای ما اهمیتی ندارد، چون داخل دیوار قرار می گیرد. در نتیجه، دو مولفه دیگر یعنی طول و ارتفاع را در یکدیگر ضرب می کنیم و مساحت بلوک معادل 0.12 متر مربع بدست می آید.

آخرین گامِ نحوه ی محاسبه بلوک هبلکس این است که باید مساحت دیوار را بر مساحت بلوک تقسیم کنید. اکنون مشاهده می کنید که چه تعداد بلوک برای دیوار کشی احتیاج داریم. برای خرید هبلکس به سراغ مراجع فروش مطرح در کشور بروید.

با عوامل تاثیرگذار بر نحوه محاسبه هبلکس آشنا شوید!؟

روی نحوه محاسبه بلوک هبلکس، عوامل مختلفی دخالت دارد که برخی از آنها به شرح زیر است:

1- میزان چسب یا ملات مخصوص بلوک ای ای سی

برای دیوار کشی با بلوک اتوکلاوی به ملات مخصوصی نیاز است که سازگاری زیادی با این بلوک ها داشته باشد. خرید چسب هبلکس و استفاده از آن، از هدر رفتن دما جلوگیری می کند و به نصب قطعات سرعت می بخشد. تنها، به اندازه 2 -3 میلی متر ملات برای بکارگیری میان ردیف های بلوک hebelex مورد نیاز می باشد. این ملات در کیسه های 25 کیلوگرمی به صورت خشک و آماده در بازار موجود است. قیمت چسب هبلکس، با هزینه کلی به دست آمده در نحوه محاسبه هبلکس، جمع می شود.

2-کاهش نیروی انسانی و مصالح

قیمت اجرای بلوک هبلکس به دلیل خصوصیات منحصر بفردی که دارد، مقرون به صرفه و اقتصادی است. این بلوک به دلیل وزن سبکی که دارد، به آسانی نصب می شود و به نیروی انسانی هزینه کمتری بابت نصب آن پرداخت خواهد شد. ضمنا، دیوار هبلکسی نیازی به لایه گچ و خاک ندارد. ضمن اینکه هزینه ملات آن نسبت به ملات سیمان کمتر است.

آیا استاندارد بلوک هبلکس روی نحوه محاسبه هبلکس تاثیر دارد؟

نکته ای که در همین ابتدا باید آن را روشن کنیم این است که استاندارد بلوک هبلکس، هیچ تاثیری روی نحوه محاسبه هبلکس ندارد. استانداردهایی که ما از آنها صحبت می کنیم، قوانینی هستند که خصوصیات مختلف بلوک های هبلکسی، مانند مقاومت فشاری، تعیین درصد رطوبت بلوک های اتوکلاو شده، تعیین میزان مقاومت آن در برابر عوامل و شرایط بیرونی و تعیین ضریب جذب آب توسط این بلوک ها را بررسی و ارزیابی می کنند.

مدیران پروژه ها، زمانی که می خواهند برای خرید بلوک های هبلکسی اقدام کنند، به اولین موضوعی که باید توجه داشته باشند، رعایت استانداردها در ساخت بلوک ها است. از خرید بلوک هایی که هیچ استانداردی در ساخت آنها رعایت نشده است، باید به شدت پرهیز کرد. به جرات می توانیم بگوییم که این بلوک ها صلاحیت لازم برای دیوارچینی و ساخت ساختمان های مدرن را ندارند.

از جمله استانداردهای موجود در ایران می توان به این موارد اشاره کرد:

  • استاندارد ملی ایران 9159
  • استاندارد ملی ایران 8595
  • استاندارد ملی ایران 8592
  • استاندرد ملی ایران 20346
  • استاندارد اروپایی11-772
  • استاندارد ملی ایران 8594
  • استاندارد ملی ایران 8596

بلوک های قابل اعتماد هستند که تمام استانداردها را به دست آورده باشند. برای تهیه بهترین نوع بلوک اتوکلاو شده بهتر است به منابع معتبر فروش در کشور، مراجعه و مستقیم با آنها صحبت کرد.

نکات مهم در نحوه محاسبه هبلکس چیست؟

هنگام انجام نحوه محاسبه هبلکس (نحوه محاسبه بلوک هبلکس)، دانستن و رعایت برخی نکات، بر هزینه نهایی تاثیر می گذارد. این نکات عبارتند از:

1- توجه به ضایعات و پرتی ها

طبیعتاً وقتی شما تصمیم به اجرای دیوار کشی با بلوکهای هبلکسی می گیرید، ممکن است در زمان پروسه اجرا و یا جابجایی مصالح، مقداری از آن ها آسیب ببینند. همین باعث می شود تا محاسبه تعداد بلوک ها در قبل و بعد از اجرا، متفاوت باشد. برای رفع این گونه خطاها باید تعداد معینی بلوک را به عنوان اضافی در نظر داشته باشید.

2- هرچه محاسبات دقیق تر باشد، صرفه جویی در هزینه بیشتر است

برخلاف تصور عموم، تعداد بیشتر بلوک ها موجب افزایش سرعت انجام پروژه نمی شود. چون شاید بخش زیادی از آنها به عنوان ضایعات هدر برود و استفاده نشود.

آموزش نحوه محاسبه هبلکس

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

آنچه باید درباره نحوه محاسبه هبلکس بدانید.

آیا نحوه محاسبه هبلکس تاثیری در محاسبه قیمت دیوار چینی در سال ۱۴۰۲ دارد؟

در بخش های قبلی درباره نحوه محاسبه هبلکس بر اساس ابعاد آن ها و تعدادشان در یک پالت صحبت شد. حال باید ببینیم محاسبات بلوک های هبلکسی چه تاثیری در قیمت دیوار چینی در سال ۱۴۰۲ دارد.

از آن جایی که بلوک های هبلکسی سبک هستند و با ملات مخصوص به کار می روند، تا حد زیادی بافت مرده ساختمان را کاهش می دهند؛ از این رو محاسبات مهندسی از نظر مقاوم سازی دیوار ها نشان می دهد که هزینه نصب اتصالات در این بلوک ها بسیار به صرفه تر از مقاوم سازی سایر مصالح است.

هر سازنده ای قبل از ساخت ساختمان باید بداند که چه مقدار مصالح احتیاج دارد و بر اساس آن یک تخمین نزدیک به واقعیت برای دیوار چینی به دست آورد. بر اساس محاسبات انجام شده و قیمت مصالح به کار رفته در ساختمان ها در سال ۱۴۰۲ این نتیجه به دست آمده است که دیوارچینی با بلوک های اتوکلاو شده، بسیار اقتصادی تر و با مزایای بیشتری نسبت به سفال و بلوک سیمانی انجام می شود.

قیمت ساخت دیوار با این بلوک ها و با توجه به ویژگی عایق بودن آن ها باعث شده است که سازندگان ساختمان ها به خرید این مصالح تمایل بیشتری نشان دهند.

آیا نحوه محاسبه هبلکس تاثیری در محاسبه قیمت دیوار چینی در سال ۱۴۰۲ دارد؟

آیا اطلاع از تعداد بلوک هبلکس در یک پالت، در نحوه محاسبه هبلکس تاثیری دارد؟

خریداران بلوک های اتوکلاو شده بعد از بررسی تعداد و حجم دقیق بلوک های لازم برای ساخت و ساز باید بدانند که این بلوک ها را چطور خریداری کنند. اینکه بلوک ها را به صورت دانه ای شمارش کنند یک کار زمان بر و بیهوده ای است. در کارخانجات و مراکز عرضه بلوک سبک شده، این تولیدات را به صورت بسته بندی با پالت جابه جا می کنند. اطلاع از تعداد بلوک هبلکس در یک پالت، باعث می شود تا در نحوه محاسبه هبلکس برای حمل و نقل موفق تر عمل کنید.

در یک پالت، تعداد ۲۴۰ عدد بلوک هوادار با ابعاد ۶۰*۲۰*۱۰، ۱۵۶ عدد بلوک با ابعاد ۶۰*۲۰*۱۵ و ۱۲۰ عدد بلوک با ابعاد ۶۰*۲۰*۲۰ سانتی متر جای می گیرد. به طور میانگین، هر پالت، ۲/۸۸ متر مکعب ظرفیت برای بلوک های اتوکلاوی دارد. وزن تقریبی هر پالت ۱/۵ تن است. برای حمل و نقل با تریلی می توان ۱۴ پالت را با وزن ۲۶ تن یا به عبارتی ۴۰/۳۳ متر مکعب بلوک بتنی جای داد. چگالی هر متر مکعب بلوک سبک در حدود ۵۳۰ تا ۶۹۰ کیلو گرم است. دانستن این اطلاعات حین خرید بلوک هبلکسی هم برای خریدار و هم برای فروشنده لازم است.

کلام آخر

نحوه ی محاسبه بلوک سبک aac در هزینه های کلی ساختمان نقش اساسی ایفا می کند. برای خرید بلوک اتوکلاو شده ی با کیفیت، به منابع مطرح فروش، همچون سورنا هبلکس مراجعه کنید.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!