دلیل ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان

ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان⭐هبلکس جایگزین آن

یکی از کاربردی ترین مصالحی که در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد، یونولیت است. البته این قضیه متعلق به زمانی بود که heblex وجود نداشت. امروزه با وجود این بلوک سبک، کار ساختمان سازی در نهایت ایمنی انجام می شود. اگر در مورد علل ممنوعیت یونولیت در ساختمان ها چیزی نمی دانید، در ادامه این مقاله سورنا هبلکس با ما همراه باشید.

معایب سقف یونولیت چیست؟ دلیل ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان چیست؟

در مقاله دلیل استفاده از یونولیت در سقف نکاتی را بیان کردیم و گفتیم که چرا برخی از ساختمان سازها بر استفاده از این مصالح ساختمان تاکید زیادی دارند و به جای خرید هبلکس به سراغ این متریال می روند. امروزه با توجه به پیشرفت هایی که در حوزه ساختمان به وجود آمده است، یونولیت، کمتر استفاده می شود. برخی از معایبی که باعث شده این مصالح به دست فراموشی سپرده شود، به شرح زیر است:

1-وقتی می سوزد، خسارت های زیادی وارد می کند

بر خلاف Hebelex که وقتی دچار حریق و آتش سوزی می شود، به سختی می سوزد، یونولیت، ذوب شده و در اثر این ذوب شدن، چکه می کند. چکه کردن ذرات آب شده این ماده باعث خسارت به هر چیزی می شود که زیر سقف یونولیتی قرار دارد. معمولا بلوک aac به دلیل ماده اولیه خاصی که در تولید آن به کار برده شده است، نسبت به یونولیت مقاوم تر عمل می کند. این مورد می تواند یکی از مهم ترین دلایل ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان باشد.

در جاهایی که احتمال می رود، محیط دچار آتش سوزی شود، بهتر است برای خرید سایر مصالح مقاوم اقدام شود. برای دریافت اطلاعات کامل تر می توانید مقاله برای سقف سفال بهتر است یا یونولیت را مطالعه کنید.

2- نمی توان بتن زیادی به کار برد

هر چند که معایب ساخت خانه با بلوک سیمانی باعث شد که بشر برای ساختمان سازی به سراغ مصالحی چون یونولیت برود، اما به دلیل معایبی که بعدها مشخص شد، یونولیت نیز کم کم حذف شد. به دلیل اینکه یونولیت ها حجم زیادی را اشغال می کنند، نمی توان بتن زیادی به کار برد. این موضوع به شدت روی دوام و استحکام بناها تاثیر می گذارد. امروزه، ساختمان سازان با اشراف به وزن بلوک هبلکس سعی در استفاده از این بلوک در دیوارچینی دارند (برای دریافت قیمت هبلکس به منابع معتبر در کشور مراجعه کنید).

دلیل ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان چیست

3- آثار زیست محیطی دارد

دیگر دلیل موجه برای ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان، آثار مخرب زیست محیطی است که این مصالح دارد. در ساخت این مصالح از پلی استایرن ها استفاده می کنند. پلی استایرن از ترکیبات نفتی ساخته شده و در صورتی که دچار آتش سوزی شوند، دودهای خطرناک و گازهای سمی از خود به اطراف پراکنده می کنند. این در حالی است که برخی مصالح جدید و مدرن مانند بلوک سبک، چنین آثار مخرب زیستی از خود نشان نمی دهند. اگر در مورد بلوک های سبک، اطلاعات زیادی ندارید، مقاله بلوک سبک چیست را مطالعه کنید.

4- ابزار مناسب برای برقراری اتصال بیشتر وجود ندارد

از دیگر معایب سقف یونولیت می توان به عدم وجود وسایل و ابزار کافی برای ثابت کردن آنها در کنار هم اشاره داشت. برای مثال، هبلکس ها را در نظر بگیرید. یکی از ابزاری که در دیوارچینی این نوع بلوک مورد استفاده قرار می گیرد، بست رادیکالی است. این بست به بلوک ها اجازه می دهد تا در راستای افق، حرکت کمی داشته و از دیوار در برابر زلزله و تخریب آن به خوبی محافظت می کند (برای خرید بست رادیکالی منابع معتبر فروش را انتخاب کنید).

آیا علت ترک خوردن گچ سقف یونولیت، دلیل ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان است؟

از دیگر دلایلی که باعث ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان شده است، می توان به ترک خوردن گچ اشاره کرد. اگر در ناحیه ای که یونولیت ها به کار برده شده اند، تغییرات دما و رطوبت زیاد باشد، گچ قرار گرفته روی این مصالح دچار ترک خوردگی می شود.

دیگر علت ترک خوردن گچ سقف یونولیت، کوتاهی و بی دقتی در زمان اجرا و نصب یونولیت هاست. اگر یونولیت ها به شکل نادرست و غیر فنی نصب شوند، به مرور زمان گچ ترک می خورد و شکل نازیبایی پیدا می کند.

بی کیفیت بودن موادی که در تولید یونولیت به کار برده شده است، دیگر دلیل ترک خوردن گچ روی آن به شمار می رود. بهتر است برای خرید هر گونه مصالح ساختمان به منابع معتبر فروش مراجعه کرد و از هر تولیدکننده ای خرید نکرد.

برای دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از خرید و قیمت بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

بهترین دلیل استفاده از یونولیت در سقف

بهترین جایگزین یونولیت در سقف چیست؟

با توجه به نکاتی که در مورد ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان بیان کردیم، حال نوبت به آن است که یک جایگزین شایسته و بسیار مناسب برای آن معرفی کنیم. یکی از بهترین بلوک های موجود برای استفاده در ساختمان سازی، بلوک های هبلکسی هستند. این بلوک به دلیل مزیت های زیادی که دارند، گزینه ای بسیار مناسب برای ساخت سقف و دیوار در ساختمان های مدرن امروزی به شمار می روند:

  • بلوک های سبک، همان طوری که از نامشان مشخص است، وزن کمی داشته و به همین علت وزن زیادی به ساختمان وارد نمی کنند.
  • مقاومت در برابر آتش دیگر مزیت ارزشمندی است که تنها در بلوک های aac مشاهده می شود. به دلیل مواد اولیه متفاوتی که در ساخت این بلوک به کار برده شده است، حتی در صورت آتش سوزی نیز این بلوک می تواند تا چندین ساعت در مقابل آتش دوام آورده و مقاومت کند.
  • این نوع بلوک از جمله بلوک هایی است که می تواند به عنوان عایق نیز به کار برده شود. این مزیت از تحمیل هزینه های بعدی که شامل عایق سازی ساختمان است به شدت کم می کند.
  • برای افزایش استحکام و دوام ساختمان از ابزارهای متفاوت استفاده می شود. یکی از ابزارها، بست های رادیکالی هستند. جهت دریافت قیمت بست رادیکالی بهتر است به سراغ منابعی بروید که می توانند بهترین ها را در اختیار شما قرار دهند.

آیا لرزش و صدای سقف، دلیل ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان است؟

سقف هایی که با تیرچه و یونولیت ساخته می شوند شاید از نظر صرفه جویی در هزینه و زمان اجرا بهینه باشند، اما مشکلاتی دارند که بعدا قابل حل شدن نیستند.

حتما شما هم تجربه ی راه رفتن روی سقف های یونولیت را داشته اید، زمانی که با هر قدم صدا و لرزش خفیفی در سقف و کف ساختمان حس می شود. این نقطه ضعف سقف های یونولیتی، و یک دلیل برای ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان هایی با سقف های دهانه بلند است.

برای رفع این مشکل چندین راه حل پیشنهاد می شود که یکی از آن ها استفاده از تیرچه دوبل است که باعث تحمیل هزینه های اضافی برای کارفرما می شود. اجرای اصولی تیرچه و یونولیت در بین آن ها، یک پیشنهاد برای بر طرف کردن لرزش سقف است.

برای جلوگیری از صدا و لرزش باید از تیرچه های پیش تنیده استفاده کرد. دال های یک طرفه برای دهانه های بیشتر از ۸ متر انتخاب مناسبی نیست. فاصله ی مناسب بین تیرچه ها و کف سازی اصولی تا حد زیادی این مشکل را بر طرف می کند. اما بهترین راه حل پیشگیری از این معضل، استفاده از سقف با مصالح دیگری مانند بلوک اتوکلاو است.

آیا لرزش و صدای سقف، دلیل ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان است؟

آیا عدم سازگاری با محیط زیست، دلیلی برای ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان است؟

در سال های گذشته، توجه و تمرکز سازندگان ساختمان ها به استفاده از مصالحی است که با طبیعت و محیط زیست سازگار بوده و باعث آسیب به منابع طبیعی نشوند. یونولیت ها مصالحی هستند که قابل تجزیه در محیط زیست نبوده و ممکن است تا سال ها در طبیعت باقی بمانند. از طرفی برنامه ای براي بازیافت ضایعات یونولیت ها وجود ندارد.

ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان ها شاید به این دلیل است که این مصالح برای اینکه عایق بهتری در برابر ورود و خروج انرژی باشند باید در ضخامت بیشتری به کار روند. با توجه به محدودیت ارتفاع در ساختمان ها، امکان افزایش این ضخامت وجود ندارد. بنابراین با هدر رفت انرژی از این مصالح، باید گفت که سوخت و نیروی برق داخل ساختمان نیز تا حدودی هدر می رود.

مهم ترین مزیت یونولیت ها، سبک بودن آن هاست، اما مصالح دیگری هم هستند که با وجود سبک بودن، سازگار با محیط زیست بوده و به حفظ منابع موجود در طبیعت کمک می کنند. بلوک های سبک شده یکی از این مصالح هستند که می توانند جایگزین بهتری برای یونولیت در ساخت سقف و دیوار باشند.

آیا عدم سازگاری با محیط زیست، دلیلی برای ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان است؟

چگونه در احداث سقف کاذب با یونولیت، ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان صنعتی را حل کنیم!؟

نکته ای که در خصوص ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان باید ذکر شود این است که این متریال را می توان در احداث ساختمان صنعتی نیز به کار برد، اما محدودیت هایی باید رعایت گردد. برای احداث سقف کاذب با یونولیت در ساختمان، از یونولیت به عنوان یک روکش برای سقف و دیوارها استفاده می کنند.

از آنجایی که در محیط های صنعتی احتمال برخورد آتش و حرارت با سقف و دیوارها بیشتر است، ساختمان سازان هنگام خرید این مصالح ساختمانی نباید کوتاهی کرده و باید یونولیت های با کیفیت و مقاوم در برابر آتش تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهند.

موضوع دیگری که ممنوعیت ایجاد شده را از بین می برد، این است که نصب یونولیت در ساختمان های صنعتی باید توسط متخصصان و افراد مجرب این حوزه صورت پذیرد. کسانی که در نصب این مصالح تجربه زیادی دارند، پوشش را روی یونولیت ها می کشند و به این شکل از آنها در مقابل حرارت و آتش محافظت به عمل می آورند.

به صورت کلی، حفظ و رعایت نکات ایمنی و امنیتی است که کمک می کند بدون هیچ نگرانی، برای نصب یونولیت ها در سقف ساختمان های صنعتی اقدام کرد.

کلام آخر

ممنوعیت استفاده از یونولیت در ساختمان موضوع صحبت ما در این مقاله بود. با وجود نکاتی که بیان کردیم بهتر است برای ساخت یک ساختمان با دوام و مستحکم از متریال های مدرن تر و جدیدتر مانند بلوک های هبلکسی استفاده شود.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!