بلوک aac پرین

بلوک aac پرین⭐بلوک aac پرین با بلوک های aac دیگر چه تفاوتی دارد؟

در چند سال گذشته، بلوک های اتوکلاو شده با نام هاي مختلفي همچون بلوک هبلکس، سیپورکس، پرین، aac و غیره وارد بازار شده اند. اگر می خواهید با مشخصات این بلوک ها که هیچ تفاوتی باهم ندارند آشنا شوید، در ادامه با ما همراه باشید.

بلوک aac یا هبلکس چیست؟

بلوک aac پرین همان بلوک فوق سبک اتوکلاو شده است که از واکنش شیمیایی بین کلسیم هیدروسیلیکات های ژله ای سیمان با سیلیس در دما و فشار بالا تولید می شود. بلور های کریستالی داخل بلوک ها، از قرار گرفتن داخل دستگاه اتوکلاو با فشار بخار ۱۲ بار و دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد، تشکیل می شوند.

همان طور که گفته شد، بلوک aac از موادی همچون سیمان، سیلیس، آهک، ماسه و پودر آلومینیوم ساخته شده است. همین متریال خاص بلوک های پرین است که آن ها را به سایر مصالح برای ساختمان سازی برتری داده است.

این بلوک ها بعد از تولید، توسط دستگاه های برش در ابعاد مختلفی برش داده شده و معمولا به کمک پالت های چوبی حمل و نقل می شوند. حال که دانستید هبلکس چیست، بدانید که بلوک پرین، بلوک اتوکلاو تبریز، بلوک اردکان و غیره همگی از ویژگی های مشابهی برخوردارند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

ابعاد بلوک هبلکس پرین چقدر است؟

ابعاد بلوک هبلکس پرین چقدر است؟

بلوک aac پرین در ابعاد استانداردی در کارخانه پرین مشهد ساخته می شود. به صورت معمول، ابعاد بلوک هبلکس طول ۶۰ و عرض ۲۰ یا ۲۵ سانتی متر است. تنها ضخامت این بلوک ها است که باعث تفاوت هایی در آن ها می شود. عمدتا ضخامت هبلکس از ۷/۵ سانتی م تر شروع شده و تا ۲۰ سانتی متر هم می رسد.

بلوک هایی که ضخامت بیشتری دارند در دیوار هایی به کار می روند که باید وزن بیشتری را تحمل کنند. بلوک های نازک تر معمولا در ساخت دیوار های پارتیشن داخل ساختمان کاربرد ویژه ای دارند. توصیه می شود حین خرید بلوک هبلکس به ابعاد آن ها توجه کنید و انتخاب خود را بر اساس نظر مهندس و کارشناس ساختمان انجام دهید.

وزن مخصوص هبلکس (بلوک aac پرین) چقدر است؟

حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد از حجم بلوک های اتوکلاوی را حباب های هوا تشکیل داده اند؛ به همین علت، این بلوک ها وزن بالایی نخواهند داشت. به طور میانگین، وزن مخصوص هبلکس بین ۴۵۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هر متر مکعب است. خوب است بدانید، استفاده از اتصالاتی همچون نبشی کشی دیوار هبلکس تاثیر چندانی بر افزایش وزن دیوار ندارد.

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که این بلوک های سبک شده چطور می توانند نماهایی مانند سنگ، کاشی و سرامیک را روی خود نگه دارند بدون اینکه آسیبی به آن ها وارد شود؟ در پاسخ باید گفت، ملاتی که برای ساخت دیوار و نصب نما روی این بلوک ها استفاده می شود، چسبندگی و مقاومت بالایی دارد. چسب هبلکس (ملات هبلکس) علاوه بر متریال ملات های سنتی، دارای چسب های پلیمری بسیار قوی نیز است که می تواند دیوار ساخته شده از بلوک aac پرین را در نهایت استحکام و مقاومت نگه دارد. حتی نما هایی که نیاز به جوشکاری، وزن زیاد گچ و سیم کشی برق دارند، مانند رابیتس روی هبلکس نیز به راحتی و بدون ایجاد هیچ مشکلی روی این نوع بلوک، قابل اجرا است.

نکته ای که باید بدانید این است که برخی کارخانه ها بلوک های اتوکلاوی را با ناخالصی هایی همراه می سازند که باعث افت کیفیت آن ها می شود، بنابراین برای خرید بلوک aac توصیه می شود از مراجع معتبری مانند سورنا هبلکس کمک بگیرید.

مزایا و معایب بلوک هبلکس (بلوک aac پرین) چیست؟

بلوک های heblex مانند سایر مصالح ساختمانی دارای مزایا و معایب مختلفی هستند. بازگو کردن مزایا و معایب بلوک هبلکس به خریدار و سازنده کمک می کند تا با اطلاعات به دست آمده و مقایسه این بلوک ها با سایر متریال دیوارچینی، بتواند تصمیم عاقلانه تری برای خرید مصالح مورد نیازش بگیرد.

مزایای بلوک های اتوکلاو شده عبارتند از:

  • بلوک های اتوکلاوی وزن کمی داشته و باعث کاهش بافت مرده ساختمان می شوند.
  • این بلوک ها عایق صدا هستند و باعث حفظ آرامش و حریم شخصی افراد در داخل ساختمان می شوند.
  • دیوار های هبلکسی عایق انرژی نیز هستند و از عبور سرما و گرما و هدر رفتن سوخت و نیروی برق در ساختمان جلوگیری می کنند.
  • مقاومت بین ۴ تا ۶ ساعت در برابر آتش سوزی، یکی از مهم ترین مزایای بلوک های هوادار شده است.
  • قابلیت به کارگیری اتصالات برای افزایش مقاومت دیوار. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، مقاله نحوه اجرای بست رادیکالی مطالعه کنید.

معایب بلوک aac پرین:

  • بلوک های hebelex امکان استفاده در دیوار های باربر ساختمان را ندارند. هرچند که می توان از بلوک های بیشتری برای افزایش مقاومت دیوار استفاده کرد، اما اینکار باعث اشغال فضای بیشتری در ساختمان شده و هزینه های زیادی هم می طلبد.
  • قیمت بالای این بلوک ها یکی دیگر از معایب آن ها به شمار می آید. البته با محاسبه هزینه های دیوار چینی، ساخت دیوار با بلوک های هبلکسی بسیار به صرفه نیز است.
  • طولانی بودن روند تولید بلوک های پرین در کارخانه را می توان از معایبی دانست که قابل رفع شدن نیست.

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

وزن مخصوص هبلکس (بلوک aac پرین) چقدر است؟

قیمت بلوک هبلکس پرین چقدر است؟

قیمت بلوک هبلکس مانند سایر مصالح ساختمانی مدام در حال نوسان و تغییر است. این بلوک ها متاثر از شرایط بازار، رکود یا رونق خرید و فروش، نرخ ارز و متریال اولیه شان دائما دچار نوسانات قیمتی هستند.

در طی سال‌ نیز با توجه به افزایش حقوق کارگران، افزایش قیمت تجهیزات کارخانه ها و عوامل دیگر باید شاید افزایش قیمت بلوک aac نیز باشیم. البته قیمت بلوک ها با برند های مختلف و در کارخانجات متفاوت باهم یکی نیست. به هرحال نقش کیفیت و استاندارد بودن متریال را نباید در قیمت تمامی مصالح ساختمانی از جمله این بلوک های هوادار شده نادیده بگیریم.

سخن آخر

بلوک های aac پرین، بلوک هایی اتوکلاو شده هستند که مزایا و معایب خاص خود را دارند. خوب است برای تهیه، خرید و اطلاع از قیمت این بلوک از منابع معتبر فروش چون سورنا هبلکس کمک بخواهید. کارشناسان این مجموعه می توانند شما را در جریان قیمت دقیق این بلوک قرار دهند.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!