تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی

تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی چقدر است؟⭐بررسی کامل

در این مقاله سعی داریم که با ذکر جزئیات اجرایی و ساختاری دو بلوک هبلکس و سیمانی، شما را با تفاوت قیمت آن ها بیشتر آشنا کنیم تا انتخاب بهتر و به صرفه تری داشته باشید.

قیمت دیوار چینی در سال ۱۴۰۱ با بلوک اتوکلاو و سیمانی چقدر است؟

تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی باعث شده است که دیوار چینی با این دو مصالح با نرخ های متفاوتی انجام شود. اکثر سازندگان ساختمان ها سعی بر این دارند که بلوک اتوکلاو شده یا بلوک aac را با سایر مصالح و بلوک های دیوار چینی مقایسه کنند؛ زیرا این بلوک ها نسبتا جدید بوده و تجربه ی دیوار چینی با آن ها برای مجریان ساختمان، کمتر از سایر مصالح است.

اگر بخواهیم ملات هبلکس را با ملات سیمانی مقایسه کنیم، ذکر این نکته لازم است که در دیوار چینی با بلوک های اتوکلاو شده، ملات بسیار کمتری صرف می شود و از نظر سرعت اجرا نیز به دلیل اینکه دیوار پیش ساخته سیپورکس یا همان بلوک های هوادار شده، ابعاد بزرگ تری دارند، زمان کمتری برای ساخت دیوار طول می کشد. با این توضیحات و محاسبه دستمزد کارگر و بنا، در نهایت این دیوار هبلکسی است که هزینه کمتری برای سازندگان ساختمان ها به همراه دارد.

برای بررسی تفاوت قیمت این دو نوع بلوک یک مثال می زنیم. اگر فرض کنیم که ابعاد بلوک سیمانی ۴۰*۲۰*۲۰ و بلوک اتوکلاو شده ۶۰*۱۵*۲۵ باشد، هر متر دیوار با بلوک سیمانی به طور میانگین، ۹۰ هزار تومان و بلوک هبلکسی، ۱۲۱ هزار تومان هزینه فقط برای خرید بلوک لازم دارد. تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی بر اساس قیمت دیوار چینی در سال ۱۴۰۱ مشهود تر است.

خوب است بدانید که برای خرید بلوک هبلکس مانند هر مصالح دیگری، باید مراکز معتبر فروش را مانند سورنا هبلکس شناسایی کرده و خریدی مطمئن داشته باشید.

قیمت دیوار چینی در سال ۱۴۰۱ با بلوک اتوکلاو و سیمانی چقدر است؟

بررسی تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی بر اساس وزن بلوک سقفی سیمانی و هبلکس!

بلوک سبک aac و بلوک سیمانی از نظر وزنی، تفاوت چشمگیری با هم دارند. در ساخت یک ساختمان، اولویت انتخاب مصالح بر اساس وزن کم در عین مقاومت بالا است. مصالحی که وزن کمی دارند، از نظر خسارت ها در زمان زلزله بسیار مقرون به صرفه هستند. اگر بخواهیم مقایسه عادلانه ای بین دو بلوک سبک و سیمانی داشته باشیم، باید وزن آن ها را در یک متراژ مشخص حساب کنیم.

در یک متر مکعب، وزن مخصوص بلوک اتوکلاو شده، بین ۴۵۰ تا ۵۵۰ کیلوگرم بوده، در حالی که وزن بلوک سقفی سیمانی بنا بر انواع متعددی که دارد، بین ۷۰۰ تا ۱۲۰۰ گیلو گرم است. ضمن اینکه ملات بلوک هوادار که همان چسب هبلکس است، وزن بسیار کمتری از ملات سیمانی دارد؛ زیرا باید با ضخامت ۳ تا ۵ میلی متر به کار رود‌.

اجرای نما روی هبلکس، ارزان تر است یا بلوک سیمانی؟

در ادامه بحث درباره تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی بهتر است با قیمت نازک کاری روی این بلوک ها بیشتر آشنا شوید. اجرای نما روی هبلکس که شامل سیمان کاری روی هبلکس نیز می شود به دلیل سطح صاف این بلوک ها و عدم نیاز به ملات گچ و خاک قبل از نازک کاری، در زمان کمتری انجام می شود.

سرعت اجرای بالا به علاوه مقدار ملات کمتر باعث می شود که قیمت اجرای نما و البته گچ کاری روی هبلکس نسبت به بلوک سیمانی ارزان تر باشد‌. در اجرای کاشی و سرامیک، قیمت اجرای نما از نظر متریال نما کاری یکسان است و چیزی که باعث تفاوت قیمت می شود، دستمزد مجری و مقدار ملات به کار رفته است.

آیا نحوه تولید بلوک هبلکس، دلیل کافی برای تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی است؟

نحوه تولید بلوک هبلکس و بلوک سیمانی یکی دیگر از موارد مهم در تفاوت قیمت آن هاست. بلوک های اتوکلاو شده (بلوک aac) همان طور که از اسمشان مشخص است، برای فشردگی و تخلخل در دستگاه های اتوکلاو قرار داده می شوند. عمل آمدن بلوک های هبلکسی، طی چند مرحله انجام می شود و زمان زیادی می برد. از طرفی متریال این مواد که شامل سیمان، آهک، پودر آلومینیوم، سیلیس و غیره است به نسبت متریال سایر مصالح دیوار چینی، بسیار گران تر است.

بلوک های سیمانی که با سیمان، آب و ماسه ساخته می شوند، برای عمل آمدن به دستگاه خاصی نیاز ندارند. قیمت مواد اولیه ی آن ها نیز نسبتا ارزان تر است. قدمت ساخت و استفاده از heblex در کشور، کمتر از بلوک سیمانی است؛ اما در همین زمان کم جایگاه ویژه ای در ساخت و ساز های کلان و پروژه های بزرگ ساختمانی پیدا کرده است.

مزایای اقتصادی بلوک بتن اتوکلاو شده در برابر بلوک سیمانی چیست؟

تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی فقط به همین مطالب ختم نمی شود. اگر بخواهیم مزایای اقتصادی بلوک بتن اتوکلاو شده را بررس کنیم باید با عایق بودن این مصالح بیشتر آشنا شوید.

hebelex از نظر عایق حرارتی بسیار مقاومت بالایی دارد. طبق اندازه گیری های انجام شده، این بلوک می تواند تا ۴ ساعت در آتش سوزی سالم باقی بماند. این ویژگی به دلیل وجود سیلیس در متریال آن است که در بلوک های سیمانی دیده نمی شود.

جذب آب در بلوک های اتوکلاو شده به گونه ای است که نهایتا تا عمق 3.5 سانتی متری بلوک ها نفوذ پیدا کرده و از آن عبور نمی کند. البته این خاصیت می تواند یکی از دلایل ترک گچ روی هبلکس باشد. در صورتی که بلوک ها از قبل به اندازه کافی خیس نشده باشند، این اتفاق دور از انتظار نیست. بلوک های سیمانی نیز جذب آب خوبی دارند، اما به اندازه این بلوک ها نمی توانند مقاومت خود را نسبت به نشت آب حفظ کنند.

تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی بر اساس عایق بودن آن ها در برابر صدا چگونه است؟

یکی از ملاک های سازندگان ساختمان ها در انتخاب مصالح ساختمانی عایق بودن آن ها در برابر صدا است‌. ویژگی آکوستیک بودن دیوار ها به خصوص در آپارتمان ها باعث جذب خریداران بیشتری می شود. بلوک های اتوکلاو شده بر اساس تست ها و آزمایشاتی که روی آن ها انجام شده است، تا حد زیادی عایق صدا هستند. این بلوک ها می توانند صدا را بین ۴۵ تا ۵۰ دسیبل کاهش دهند. برخلاف بلوک های اتوکلاوی، بلوک های سیمانی نیز هستند که قابلیت عایق صدا بودن در آن ها بسیار کمتر است.

چنانچه در ساخت ساختمان ها از بلوک های هبلکسی استفاده شود دیگر نیازی به مصالح مجزا برای عایق کاری صدا نیست، از این نظر می توان در هزینه ها به مقدار زیادی صرفه جویی کرد.

در واقع می توان گفت که تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی می تواند به دلیل همین ویژگی قابل توجه بلوک های اتوکلاوی باشد. به هرحال هرچقدر که یک مصالح مزایای بیشتری داشته باشد، قیمت بالاتری هم دارد. سازندگان ساختمان‌ ها باید بدانند که تنها قیمت بلوک ها ملاکی برای تخمین هزینه دیوار کشی نیستند.

نقش پرتی مصالح در تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی

نقش پرتی مصالح در تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی چقدر است؟

اکثر مصالح ساختمانی به دلیل ساختار شکننده ای که دارند، حین حمل و نقل و یا دیوار چینی دچار شکستگی می شوند. بلوک سیمانی نیز وزن بالایی دارد و احتمال افتادن آن از دست کارگران حین ساخت دیوار زیاد است. علاوه بر این ها حین نصب تاسیسات و برشکاری، تکه هایی از بلوک، خرد شده و بلا استفاده می ماند. این پرتی مصالح در پروژه های بزرگ بسیار زیاد است و باعث هدر دادن هزینه و سرمایه سازندگان ساختمان می شود.

در مقابل، بلوک های اتوکلاوی وزن کمی داشته و حین جابه جایی احتمال اینکه از دست کارگران بیفتند، بسیار کم است. از طرفی حین نصب تاسیسات، اگر از ابزار های برشکاری مخصوص استفاده شود، بلوک ها نه تنها شکسته نمی شوند، بلکه ترک هم نمی خورند. هرچند که پرتی مصالح و تکه های خرد شده ی این بلوک ها را هم می توان دوباره استفاده کرد. همین پرتی مصالح کم بلوک های هبلکسی باعث صرفه جویی در هزینه ساخت دیوارچینی می شود.

پس تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی و بالا بودن بودن قیمت بلوک های اتوکلاوی، کاملا منطقی به نظر می رسد. گرچه در نهایت این بلوک های متخلخل هستند که در هزینه ها صرفه جویی می کنند.

نقش پرتی مصالح در تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی چقدر است؟

آیا جذب آب بلوک هبلکس، نازک کاری روی هبلکس را با مشکل مواجه می کند؟

تصور غلطی که درباره ی بلوک های هبلکس وجود دارد این است که این بلوک ها به دلیل سبک بودن، قابلیت اجرای نازک کاری روی آنها وجود ندارد. برای رد این باور باید گفت، بلوک های اتوکلاوی با ملات هبلکس مخصوصی به هم متصل می شوند که مقاومت زیادی برای هرگونه نازک کاری دارند. گچ کاری روی هبلکس که برای زیباتر شدن سطح بیرونی دیوار بتنی انجام می شود، با هزینه ای کم و بدون نیاز به ملات گچ و خاک صورت می گیرد.

با وجود قابلیت جذب آب بلوک هبلکس، اجرای ملات در آن ها، مانند چسب های مخصوص هبلکسی به راحتی انجام شده و در زمان بسیار کمی خشک می شود. در مناطق با رطوبت بالا، به دلیل اینکه بلوک های مذکور مانع نشت آب و رطوبت می شوند، کاربردشان بیشتر از سایر مصالح ساختمانی است.

نازک کاری روی هبلکس که شامل اجرای گچ برای گچ کاری، یا سیمان کاری روی هبلکس و اجرای کاشی و سرامیک می شود، هیچ مغایرت و محدودیتی ندارد. فقط کافی است که این عملیات ها را مطابق با دستورالعمل های مربوطه انجام دهید. برای این که نتیجه کار قابل قبول باشد، بهتر است حدود ۶ هفته از اجرای دیوار بلوکی گذشته باشد و بعد از آن اقدام به نازک کاری کنید.

علت ترک خوردن دیوار بلوکی، جذب آب بلوک هبلکس است؟

یکی از معایب، یا به عبارتی نقطه ضعف های دیوار هبلکسی، ترک خوردن سطح دیوار بعد از دیوار چینی است. علت ترک خوردن دیوار بلوکی برخلاف تصور، ربطی به جذب آب بلوک hebelex ندارد. عوامل متعددی مانند عدم استفاده درست از مصالح و ملات هنگام دیوار چینی، یا نصب غیر اصولی تاسیسات و اتصالات باعث ایجاد این ترک ها می شود. چیزی که در این میان اهمیت دارد این است که ترک های جزئی را حتما با چسب هبلکس بپوشانید.

ترک گچ روی هبلکس و دیوار اتوکلاوی نیز، تنها زمانی مربوط به ویژگی جذب آب بلوک هبلکس است که بلوک ها قبل و بعد از دیوارچینی خیس نشده باشند. در اصطلاح به این کار زنجاب کردن می گویند که باید در فواصل زمانی مرتبی انجام شود تا بلوک ها خشک نشده و بعد از اجرا ترک نخورند.

در حقیقت اگر بلوک هبلکس به درستی خیس شده و با ملات مخصوص و طبق اصول و قواعد اجرایی نصب شود، نه تنها هیچ گونه مشکلی بعد از دیوارچینی به وجود نخواهد آورد، بلکه مقاومت و استحکام ساختمان را نیز افزایش می دهد.

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

اجرای نما روی هبلکس، ارزان تر است یا بلوک سیمانی؟

عایق بودن در برابر سرما و گرما در بلوک های هوادار شده، دلیل دیگر تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی است. ۳۰ درصد صرفه جویی در مصرف انرژی و هزینه های پرداختی انشعابات، تنها با بلوک هبلکسی امکان پذیر است. پس اگر قیمت بلوک هبلکس گران تر از بلوک سیمانی است، به خاطر مزایای قابل توجه و ویژگی هایی است که در نهایت باعث صرفه اقتصادی برای خریدار می شود.

آیا روش تولید بلوک هبلکس باعث تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی می شود؟

آیا روش تولید بلوک هبلکس باعث تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی می شود؟

بلوک سبک هبلکس بر پایه سیلیس که یک ماده غیر قابل اشتعال است، ساخته می شود و این مسئله سبب تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی شده است. چنانچه به ساختار بلوک هبلکس نگاه کنید، متوجه می شوید که این بلوک دارای حباب های ریز بسیار زیادی است که موجب سبک تر شدن آن می شود. لازم است خط تولید بلوک هبلکس دارای سه سیلوی بزرگ برای نگهداری از آهک، سیلیس و سیمان باشد. این ۳ ماده، مواد اصلی سازنده بلوک هبلکس هستند. ساخت بلوک هبلکس در مقایسه با بلوک سیمانی پیچیده تر است و این نیز باعث تفاوت قیمت این دو نوع بلوک شده است. خلاصه مراحل ساخت بلوک هبلکس به ترتیب عبارت است از:

  1. ساخت دوغاب سیلیس و آب
  2. اضافه کردن سیمان و آهک به دوغاب سیلیس و آب
  3. مخلوط کردن همه مواد در میکسر
  4. اضافه کردن پودر آلومینیوم به مخلوط و آغاز هوادهی
  5. آزمایش کیفیت ترکیب به دست آمده
  6. ریختن ترکیب به دست آمده در قالب های مخصوص بلوک هبلکس
  7. رها شدن ترکیب در قالب تا زمان کامل سفت شدن
  8. خارج کردن بتن سبک تولید شده از قالب و برش دادن آن
  9. به عمل آوردن بتن سبک در دستگاه اتوکلاو
  10. بسته بندی و عرضه بلوک سبک هبلکس

طی مراحل بالا موجب طولانی شدن سرعت تولید این بلوک ها و گران تر شدن بلوک های هبلکسی به سیمانی شده است.

جمع بندی

پس از بررسی موارد مختلف، به این نتیجه می رسیم که ساخت و ساز و دیوار چینی با بلوک های هبلکسی نه تنها به صرفه تر است، بلکه مزایای اقتصادی زیادی هم به همراه دارد.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!