هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی

هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی به صرفه تر است یا بلو ک هبلکس؟

سازندگان ساختمان ها، در پی یافتن مصالحی هستند که باعث کاهش هزینه ها در ساخت و ساز شود؛ اما این کاهش هزینه نباید از استحکام و کیفیت سازه و بنا کم کند. در این مقاله، دو مصالح پرکاربرد ساختمانی یعنی بلوک سیمانی و بلوک های اتوکلاو شده را از نظر قیمت به طور کامل بررسی خواهیم کرد.

قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰2 و بلوک سیمانی چقدر است؟ کدام یک به صرفه ترند؟

هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی و بلوک اتوکلاو شده، در وهله اول به قیمت این مصالح بستگی دارد. بلوک های اتوکلاو شده، مواد اولیه گران تر و البته ارزشمند تری نسبت به بلوک سیمانی دارند و مسلما قیمتشان هم بیشتر است.

قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰2 به ازای هر متر مربع بین ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان است؛ اما قیمت بلوک های سیمانی با همین مساحت، در بازه ۵۵ تا ۶۵ هزار تومان تغییر می کند. با این توضیحات به نظر می رسد که هزینه ساخت خانه با بلوک هبلکسی بیشتر از بلوک سیمانی است؛ اما باید گفت که در ساخت یک دیوار عوامل دیگری هم نقش دارند که باید به طور کامل بررسی شوند. قیمت بلوک هبلکس و بلوک سیمانی به تنهایی نمی تواند تعیین کننده هزینه کل دیوار باشد.

قیمت بلوک هبلکس ۱۴۰2 و بلوک سیمانی چقدر است؟ کدام یک به صرفه ترند؟

طبق محاسبه مصالح دیوار چینی، هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی و اتوکلاو شده چقدر است؟

محاسبه مصالح دیوار چینی باعث می شود که دید بهتری درباره قیمت کلی یک دیوار داشته باشید. در اولین مقایسه، بهتر است ملات هبلکس را با ملات سیمانی مقایسه کنیم. ملاتی که برای چسباندن بلوک های اتوکلاو شده استفاده می شود، چسب های مخصوص هبلکسی هستند که به صورت پودری و آماده در بازار قابل خریداری اند. چسب هبلکس به دلیل ترکیب خاصی که دارد، باید با ضخامت ۳ تا ۵ میلی متر روی بلوک ها زده شود.

ملات سنتی سیمانی، فاقد چسب های پلیمری است و به همین دلیل باید با ضخامت بیشتری به کار رود. همین موضوع باعث می شود که حجم ملات مورد استفاده در بلوک های سیمانی دو تا ۳ برابر بلوک های اتوکلاوی باشد.

از طرفی، اتصالات بلوک aac، به دلیل استحکام بالای این بلوک ها کمتر و ارزان تر از میلگرد ها و نبشی ها در بلوک سیمانی است. طبق همین مقایسه به راحتی می توان متوجه شد که مصالح دیوار چینی با این دو بلوک تا چه حد باهم تفاوت قیمتی دارند.

هنگام خرید بلوک هبلکس بهتر است مصالح مربوط به این بلوک ها را هم تهیه کنید. شما می توانید از سورنا هبلکس به عنوان یک مرکز معتبر برای تهیه این مصالح کمک بگیرید.

هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی با توجه به نازک کاری روی دیوار هبلکس و سیمانی چقدر است؟

در بحث اجرای نما روی دیوار های سیمانی و هبلکسی باید بدانید که نازک کاری روی دیوار هبلکس به لحاظ مقدار ملات به کار رفته با بلوک سیمانی متفاوت است‌. البته در بیشتر مواقع و در دیوار هایی که دید کافی به اطراف ندارند، بلوک های هبلکسی به دلیل نمای صاف و یک دستی که دارند، نیازی به نازک کاری در آن ها نیست.

سیمان کاری روی هبلکس نسبت به بلوک های سیمانی، علاوه بر اینکه با سرعت بیشتری انجام می شود، به دلیل صاف و یک دست بودن سطح بلوک، به ملات سیمانی کمتری احتیاج دارد.

در بحث عایق کاری باید بدانید که بلوک های هبلکسی نسبت به بلوک سیمانی از نظر عایق رطوبتی، صوتی و حرارتی عملکرد بسیار بهتری دارند. از این رو، در اغلب موارد می توان از عایق کاری روی بلوک های هوادار شده چشم پوشی کرد. همین موضوع باعث می شود که هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی به دلیل اقدامات عایق کاری افزایش پیدا کند.

برای گچ کاری روی دیوار های اتوکلاوی می توان از  گچ مخصوص هبلکس استفاده کرد که نسبت به گچ های دیگر، نرم تر بوده و با این بلوک ها سازگاری دارد. ضمن اینکه در بلوک های هبلکسی، ایجاد یک لایه گچ و خاک برای یک دست کردن سطح لازم نیست. چیزی که در بلوک سیمانی و سایر مصالح آجر چینی باید انجام شود.

در مقایسه انواع دیوار از نظر سرعت اجرای دیوار چینی، هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی چقدر است؟

بر اساس مقایسه انواع دیوار با بلوک سبک و سیمانی، به این نتیجه می رسیم که بلوک های اتوکلاو شده به دلیل وزن کمتر و ابعاد بزرگ تر، سرعت اجرای بیشتری نسبت به بلوک های سیمانی دارند. در پروژه های بزرگ از ملات هبلکسی با گیرایی بالا استفاده می کنند که باعث می شود، بلوک ها با سرعت بیشتری به هم چسبیده و دیوار چینی زودتر تمام شود.

دیوار پیش ساخته سیپورکس نسبت به بلوک های سیمانی، در زمان کمتری اجرا می شود. بلوک های سیمانی چون که وزن بیشتری دارند، زمان زیادی برای حمل و نقل و دیوار چینی به خود اختصاص می دهند. از طرفی دستمزد کارگران نیز با توجه به زودتر تمام شدن دیوار چینی، در دیوار heblex ارزان تر و به صرفه تر است.

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی با توجه به نازک کاری روی دیوار هبلکس و سیمانی چقدر است؟

بررسی عوامل دیگری که در هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی و هبلکس نقش دارند؟

علاوه بر موارد فوق، عوامل دیگری در قیمت دیوار چینی و هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی و اتوکلاوی تاثیر دارند. در ادامه به چند مورد از این فاکتور ها اشاره می کنیم.

1-پرتی مصالح

هرچقدر که پرتی مصالح کمتر باشد، هزینه دیوار چینی نیز به صرفه تر است. بر اساس ابعاد این دو بلوک، باید گفت که بلوک سبک aac، نسبت به بلوک سیمانی، برش پذیر تر بوده و پرتی آن نزدیک به صفر است.

2-کرایه حمل و نقل

با توجه به اینکه بلوک های هبلکسی بسیار سبک هستند، برای حمل و نقل آن ها در متراژ بالا می توان از وسایل نقلیه ای مانند نیسان استفاده کرد؛ اما بلوک سیمانی باید با وسایل نقلیه باربری سنگین و کامیون جا به جا شود. مسلما کرایه حمل بلوک سیمانی، گران تر از hebelex است.

3-مقاومت در برابر آتش سوزی

بلوک های اتوکلاو شده بر اساس تست ها و آزمایشاتی که روی آن ها انجام شده، ضریب هدایت حرارتی بسیار پایینی داشته و می توانند بدون فروپاشی دیوار تا ۶ ساعت در آتش سوزی، مقاومت کنند. بر عکس، بلوک سیمانی نهایتا ۳ ساعت توان مقاومت آتش سوزی را دارد.

عایق صوتی بودن از عوامل دیگر که در هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی و هبلکس نقش دارند.

۴-عایق صوتی بودن

اگر یک مصالحی عایق صوتی باشد، دیگر نیازی به استفاده از مصالح آکوستیک برای عایق کردن صدا در ساخت خانه نیست. هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی نسبت به بلوک های هبلکسی به صرفه نیست؛ زیرا بلوک های هبلکسی عایق بسیار خوبی برای صوت هستند. این بلوک ها بین ۴۵ تا ۵۵ دسیبل از صوت را حین انتقال کاهش می دهند. این مقدار کاهش صوت، به طور کامل باعث قطع صدا می شود.

۵-عایق انرژی

با پیشرفت تکنولوژی و فناوری در ساخت مصالح جدید، آن هایی که عایق خوبی برای انرژی هستند و از هدر رفت سوخت و نیروی برق در منازل جلوگیری می کنند، اولویت بالاتری نسبت به بقیه دارند. در مقایسه بلوک های سیمانی و اتوکلاوی از نظر عایق بودن، قطعا بلوک اتوکلاوی عایق بهتری در برابر انتقال سرما و گرما است‌. علاوه بر بلوک های هبلکسی، ملات آن ها نیز از ایجاد تونلی برای عبور انرژی نیز جلوگیری می کنند.

۶-مقاومت در برابر زلزله

بر اساس بررسی های انجام شده، خانه های ساخته شده با بلوک سیمانی به اندازه بلوک های اتوکلاو شده در برابر زلزله مقاوم نیستند. همین موضوع باعث می شود که هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی به دلیل مقاوم سازی در برابر زلزله بیشتر باشد.

سخن آخر

با توجه به قیمت اجرای بلوک هبلکس و سیمانی و عوامل موثر در قیمت دیوار چینی با این دو مصالح، باید اعتراف کنیم که هزینه ساخت خانه با بلوک سیمانی نسبت به بلوک هبلکسی گران تر است.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!