تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس چیست

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس چیست؟⭐(ارزیابی کامل)

بلوک های مدرن، به کمک ساختمان سازی آمده اند تا بناهایی که ساخته می شود، در برابر هر گونه حادثه مقاومت خوبی از خود نشان دهند. یکی از بلوک هایی که امروزه، نام آن زیاد شنیده می شود، بلوک هبلکس aac است؛ در مقاله بلوک هبلکس چیست، در مورد آن مفصلا توضیح داده شده است. در ادامه این مقاله، در مورد بلوک سیپورکس و تفاوت آن با بلوک های هبلکسی صحبت خواهد شد.

سیپورکس چیست؟ هبلکس (hebelex) چیست؟ مهم ترین تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس چیست؟

قبل از آنکه در مورد تفاوت های بلوک های هبلکسی نکاتی را بیان کنیم، لازم است بگوییم که هبلکس(heblex) با بلوک های سیپورکسی هیچ تفاوتی نداشته و هر دو آنها یک نوع بلوک هستند. تفاوت در نام، تنها تفاوتی است که بین این دو نوع بلوک دیده می شود.

حال که مشخص شد سیپورکس چیست، باید خاطر نشان کنیم، به بلوک های هبلکسی، بلوک های aac، بلوک های اتوکلاو شده و همین طور، بلوک های سبک هبلکسی نیز می گویند. این تفاوت در نام، گاهی اوقات باعث سردرگمی متقاضیان می شود که امیدواریم، با ذکر تمامی نام هایی که به این بلوک نسبت می دهند، این اشتباه و ابهام از بین برود.

با توجه به نکته ای که در بالا اشاره کردیم، الان به خوبی می توان متوجه شد که تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس، اصلا وجود ندارد و روش تولید این بلوک و مواد به کار برده شده در ساخت هر دو آنها یکسان است. توصیه می شود برای خرید هبلکس، فروشندگان معتبر را بیابید.

سیپورکس چیست؟ هبلکس(hebelex) چیست؟ مهم ترین تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس چیست

معایب بلوک سیپورکس بیشتر است یا معایب بلوک هبلکس؛ تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر معایب چیست؟

با توجه به نکته ای که گفتیم و ذکر کردیم که سیپورکس و هبلکس، یکی هستند، الان به خوبی مشخص است که از هیچ موردی نمی توان به عنوان تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس یاد کرد. برای آنکه بحثمان را در مورد این نوع بلوک تکمیل کنیم خوب است در مورد برخی معایب بلوک سیپورکس یا اتوکلاو شده یا بلوک هبلکس سقفی (بلوک هبلکس سقفی چیست) نکاتی را بیان کنیم. این معایب به شرح زیرند:

1- پایین بودن مقاومت فشاری

یکی از مشکلات و معایبی که در بلوک های هبلکسی دیده می شود، پایین بودن مقاومت فشاری است. از این عیب، به عنوان بزرگ ترین معایب بلوک های سیپورکسی یا هبلکسی یاد می کنند. حتی اگر برای خرید چسب هبلکس نیز اقدام شود، این بلوک های نمی توانند مقاومت فشاری را تحمل کنند. گاهی اوقات برای آنکه این مشکل را حل کنند، ضخامت دیوارچینی را افزایش می دهند، اما این مساله باعث کاهش فضای مفید می شود و راه حل خوبی نیست. توصیه می کنیم برای دریافت قیمت هبلکس به مراکز معتبر فروش این بلوک مراجعه کنید.

2- غیر قابل نفوذ نبودن

در جایی که بلوک های هبلکسی به سازه وصل می شوند، اتصالات غیر قابل نفوذ نیستند و این نیز در ساخت و ساز مشکلاتی را ایجاد می کند. این مشکل، از کم بودن انعطاف پذیری و صلبیت بلوک های اتوکلاو شده، در مقایسه با پنل های سه بعدی نشات می گیرد. کم بودن انعطاف پذیری، باعث کاهش سطح اتصال بلوک ها به سازه می شود.

3- بالا بودن هزینه ساخت و تولید بلوکهای اتوکلاوی

از دیگر معایبی که می بایست در خصوص بلوکهای سبک aac بیان کرد، بالا بودن هزینه تولید این بلوک هاست. در ساخت این نوع بلوک از ماده ای به نام سیلیس استفاده می شود. استخراج و فرآیند استفاده از آن در ساختِ این بلوک، هزینه بر است و همین موضوع سبب شده که بلوک های سبک اتوکلاو شده با قیمت بالایی عرضه شوند.

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر عایق بودن چیست؟

همان طور که در قسمت قبلی مقاله گفته شد، بلوک هبلکس (بلوک aac) تفاوتی با بلوک های سیپورکس ندارند. در واقع نام‌ های تجاری و لاتین آن هاست که باهم تفاوت دارد. بر همین اساس بهتر است این دو بلوک را از نظر عایق بودن بررسی کنیم.

بلوک های اتوکلاو شده یا سیپورکس به دلیل تراکم بالا، در عین تخلخل و متریال ویژه ای که دارند، در برابر عبور گرما یا سرما از خود مقاومت و نفوذ ناپذیری بالایی نشان می دهند.

بلوک سیپورکس یا بلوک سبک که امروزه بیشتر در دیوارهای آپارتمان های چند واحدی به کار می رود، به عنوان یک عایق خوب در برابر صدا عمل می کند. این ویژگی باعث شده تا دیگر نیازی به مصالح جداگانه برای جلوگیری از عبور صدا نباشد.

بلوک های اتوکلاو شده جذب آب بسیار زیادی دارند، به طوری که قبل و بعد از دیوار چینی باید مرطوب شوند. این ویژگی باعث می شود که در برابر رطوبت و بارش برف و باران عایق باشد و نم یا آب را به لایه های دیگر منتقل نکند. حالا که متوجه شده اید تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر عایق بودن چیست، انتخاب شما برای ساخت و ساز و دیوار چینی کدام است؟

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر ابعاد چگونه است؟

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر ابعاد چگونه است؟

بلوک های اتوکلاوی را با هر اسمی که می شناسید، چه هبلکس باشد یا سیپورکس، در ابعاد مختلفی در بازار قابل عرضه هستند. در واقع تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس بیشتر به اسم تجاری آن ها برمی گردد. معمولا ابعاد این بلوک ها با سفارش مشتری قابل تغییر نیز هست. بلوک های سیپورکس بعد از تولید در کارخانه، برش داده می شوند. رایج ترین ابعاد بلوک های هبلکسی عبارتند از:

  • ۶۰×۲۰×۷/۵
  • ۶۰×۲۰×۸
  • ۶۰×۲۰×۱۰
  • ۶۰×۲۰×۱۲
  • ۶۰×۲۰×۱۵
  • ۶۰×۲۰×۲۰

البته در برخی از کارخانه ها بلوک هایی با ضخامت ۷/۵ تولید نمی شود و خواهان چندانی ندارد. عرض این بلوک ها نیز در مواردی ۲۵ سانتی متر هم دیده شده است ولی طول آن‌ها همچنان ۶۰ سانتی متر است.

انتخاب این بلوک ها کاملا بسته به نظر مهندس ناظر است که بر اساس مقاومت لازمه برای دیوار چه ابعادی را انتخاب کند‌. معمولا دیوار ها در طبقات بالا و دیوار هایی که فشار خاصی روی آن ها نیست در ضخامت کمتری به کار می روند‌.

با توجه به ابعاد ذکر شده در بالا برای بلوک ها، متوجه شده اید که این بلوک ها ابعاد بزرگ تری نسبت به دیگر مصالح دیوارچینی دارند. همین ابعاد بزرگ سرعت اجرای کار را افزایش داده و مصرف ملات را تا حد چشمگیری کاهش می دهد.

تفاوت قیمت بلوک هبلکس و سیپورکس (تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس در قیمت) چقدر است

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر روش بسته بندی بلوک هبلکس و سیپورکس چگونه است؟

بسته بندی کردن بلوک های هبلکسی و سیپورکس در کارخانه انجام می شود. نحوه بسته بندی بلوک هبلکس یا سیپورکس بسیار اهمیت دارد، زیرا در بسیاری از مواقع به دلیل بسته بندی های ناصحیح، بلوک ها حین جا به جایی شکسته می شوند. همان طور که گفته شد، تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس تنها به دلیل نام هاي تجاری آن هاست و بلوک هبلکسی یا سیپورکس، هر دو به یک مصالح اشاره می کنند؛ بنابراین نحوه بسته بندی کردن آن ها نیز یکی است.

در کارخانجات تولید بلوک اتوکلاوی، پس از تولید انبوه بلوک ها، آن ها را در تعداد مشخصی کنار هم قرار می دهند و با کمک سلفون های ضخیمی بسته بندی می کنند. بسته بندی کردن بلوک های سیپورکس باعث می شود که هنگام جابه جا کردن بلوک ها و حمل و نقل توسط پالت ها، ایمنی بیشتری ایجاد شود.

در واقع با بسته بندی کردن بلوک های هبلکسی، از شکستگی، افتادن و خسارات حین حمل و نقل با پالت یا جابه جایی توسط کارگران جلوگیری می شود؛ به شرط اینکه بسته بندی، اصولی و با سلفون های محکمی انجام شود.

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر روش بسته بندی بلوک هبلکس و سیپورکس چگونه است؟

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر دیتیل اجرایی دیوار هبلکس یا سیپورکس چیست؟

همان طور که در ابتدای متن خواندید، دیوار سیپورکس همان دیوار ساخته شده از بلوک های اتوکلاوی هبلکسی است؛ بنابراین دیتیل اجرایی آن ها نیز مانند هم است.

در واقع دیتیل اجرایی دیوار هبلکس، شامل تمامی نکات دیوار چینی می شود که از رج اول، تا زیر تیر را در بر می گیرد. در لیست جزئیات اجرایی، مواردی مانند تراز بودن دیوار، اجرای نازک کاری، فواصل بین بلوک ها، نحوه ساخت و استفاده از ملات هبلکس (چسب هبلکس)، اجرای صحیح تاسیسات و نصب اتصالات بسیار اهمیت دارد‌.

خیس کردن بلوک های هبلکسی قبل و بعد از دیوار چینی، یکی دیگر از موارد مهم در دیتیل اجرایی بلوک های اتوکلاوی است. این بلوک ها برای اینکه به خوبی زنجاب شوند و استحکامشان به حداکثر برسد باید در فواصل زمانی مرتبی مرطوب شوند.

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس با سایر بلوک های ساختمانی به دلیل همین ساختار فتی آن هاست که در اثر مرطوب شدن نه تنها کیفیتشان کمتر نمی شود، بلکه مقاوم تر می شوند. شاید طی مرطوب کردن این بلوک ها متوجه تغییر رنگ آن ها شوید، اما نگران نباشید زیرا این یک امر طبیعی است و بلوک ها نهایتا تا عمق ۳/۵ سانتی متری خیس می شوند.

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر ملات مصرفی چیست‌؟

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر ملات مصرفی چیست‌؟

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر ملاتی که برای ساخت دیوار با آن ها به کار می رود، بی معنا است؛ زیرا همان طور که گفته شد این دو اسم، هر دو به یک مصالح اشاره می کنند. در واقع تمامی بلوک های اتوکلاو شده با هر اسم و برندی که باشند بهتر است با ملات مخصوص، که همان چسب های هبلکسی است، به هم بچسبند.

این چسب ها نوعی پودر آماده است که در بازار به صورت کیسه های ۲۰ یا ۲۵ کیلویی و در انواع سفید و خاکستری موجود است. سازندگان و خریداران این چسب ها، بسته به نوع و مقدار نیازشان چسب ها را خریداری می کنند.

جالب است بدانید که در ترکیب چسب های هبلکسی، چسب های پلیمری نیز وجود دارد که باعث افزایش قدرت چسبندگی آن ها می شود. این چسب ها عایق خوبی برای انرژی و آب نیز هستند و از ایجاد تونلی برای عبور گرما و سرما در دیوار جلوگیری می کنند.

بلوک های سیپورکس یا اتوکلاو شده از لحاظ نوع متریال، کاملا سازگار با چسب های هبلکسی هستند. خوشبختانه این چسب ها بر خلاف ملات سیمانی سنتی، باید در ضخامت کمتری و در حدود ۳ تا ۵ میلی متر به کار روند.

تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس از نظر دیتیل اجرایی دیوار هبلکس یا سیپورکس چیست؟

تفاوت قیمت بلوک هبلکس و سیپورکس (تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس در قیمت) چقدر است؟

حال که مشخص شد، چیزی تحت عنوان تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس، وجود ندارد، خوب است در مورد قیمت این بلوک ها نیز نکاتی بیان شود. قیمت هر عدد بلوک هبلکس در بازار، با  توجه به مسائل مختلف تعیین می شود. برخی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت این بلوک به شرح زیر است:

  • مجموعه یا برندی که بلوک را می فروشد
  • کیفیت ماده به کار برده شده در ساخت بلوک
  • میزان و حجم بلوک های هبلکسی خریداری شده
  • ابعاد بلوک ها

با توجه به مسائلی که در بالا مطرح شد، قیمت بلوک های هبلکسی در بازار بین 14 هزار تومان و 25 هزار تومان است. برای دریافت دقیق ترین اطلاعات در مورد قیمت این بلوک ها، بهتر است به منابع معتبر فروش این نوع بلوک مراجعه کنید.

کلام آخر

تفاوت قیمت بلوک هبلکس و سیپورکس، موضوع صحبت در این مقاله بود. توصیه می کنیم برای تهیه بلوک هایی با مناسب ترین قیمت، به مراجع معتبر فروش در کشور، مانند سورنا هبلکس مراجعه کنید. قیمت مناسب و کیفیت عالی از جمله مزیت های خرید از این مجموعه است.

 

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!